Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 122264

Min erfaring etter et år med damp/e-sigarett

Dato: 13.09.2016

Svartype: Med merknad

For et år siden fikk jeg beskjed av min fastlege, at blodtrykket faktisk var så høyt at vi snart måtte snakke medisinering, om jeg ikke gjorde noe for å få skikk på det selv.
Det er en ganske lei melding å få, selv om jeg var mann på 50 med familiær historikk på høyt blodtrykk.

To dager senere går jeg inn til Kristiansand Damputstyr (iSmokeKing Kristiansand) og går ut derfra med en iStick TC40W og en Kanger Subtank og juice etter smak. (enkelt og rimelig startsett for nybegynnere)

Tre måneder senere: Ny tur til fastlege. Blodtrykk?? Hva har du gjort spør doktormannen…. Blodtrykk var helt fint igjen (alder og slitasje tatt i betraktning) og det var uaktuelt med medisinering 
Jeg oppdaget også at nå kunne jeg gå, uten å bli anpusten hjem fra butikken med ryggsekk og handleposer, opp bakken hjemover uten å måtte stoppe!
Direkte og rask helsegevinst altså.

Dette gav mersmak! Fra iStick TC40W har jeg gått noe videre…. jeg har vel prøvd det meste av utstyr (se bildet). Det er knall, både med hensyn på gøy med store skyer, og god smak på dampen, med stoore dampmaskiner! 
Moro å snurre coiler selv også, (det er en hobby-faktor her også).
Piper har jeg prøvd litt av også! Er jo tross alt gammel piperøyker fra før av da…  (e-piper har samme funksjon som e-sigaretter men annen form).
Tanker med bunnfylling, toppfylling, RBA/RTA/RDTA og modder med innebygget tank…
Jeg har prøvd alt tror jeg! 
Koser meg masse med de store greiene, men synes også at smått er godt.

Man må bare bruke litt tid på å finne ut hva man liker. For meg svinger det fra de store til de små, avhengig av situasjoner.
Samme som med smak på juicene, avhengig av humør og smaker forskjellig på ulike tanker…

Håper vi får holde på med dette uhindret!