Høringssvar fra Heidi Kristoffersen

Hvorfor ødelegge den eneste muligheten som virkelig fungerer???

Dato: 19.09.2016

Svartype: Med merknad

Hei :)

Jeg har ingen store ord eller paragrafer å komme med,bare et inderlig og dypt ønske om at dere tenker dere om en gang til!

Vi er tusenvis av folk som har gådd over fra røyk til Damp,og det virker! Bare gå inn på Facebooksida til Norsk Dampselskap,så ser dere det :)

Jeg har røyka i vel 25 år og for meg var det bare en tilfeldighet som gjorde at jeg fikk prøve skikkelig dampeutstyr som gjorde at jeg slutta,og nå er det omtrent 1,5 år siden.Og jeg slutta da på dagen :) 

Har prøvd sånne cigalikes før,men det hadde ingen hensikt,ble bare kombibruk.

Noe av det artige med Dampen,for å si det sånn,er også at de aller fleste går ned i nikotinstyrke etterhvert,og det sier meg at det da ikke er nikotinen som er mest avhengighetsskapende,men alle de andre ufattelige mengder skadelige stoffene som er i tobakken...

Det gjør meg trist å tenke på alle de som ikke vil få muligheten i fremtida til å begynne med Damp istedenfor røyken hvis dette forslaget går gjennom!

Oppfordrer dere til å se dokumentaren "A Billion Lives" en prisbelønnet dokumentar om store penger,styresmakter og kampen om milliarder av liv,for dette forslaget lukter det veldig mye tobakksindustri av!

Vennlig hilsen

Heidi Kristoffersen