Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 921421

Damp er ikke tobakk.

Dato: 07.09.2016

Svartype: Med merknad

Etter 17 år med tobakk, er det i dag 90 dager siden jeg røyket sist. Uten e-sigarett, dets store utvalg og spennende marked (riktignok, kan være vanskelig å sette seg inn i, dog for meg ble det en ny hobby) hadde jeg nok ikke klart dette.

E sigarett er nok ikke totalt ufarlig, men svært mye tyder på at det er mye mindre farlig en tobakk.For øyeblikket er det billigere, også, som hjelper mange rundtom i landet å få hjulene til å gå rundt.

Hvor mange skader, hvor mye vold, hvor mye utgifter har Norge pr i dag pga alkohol? - Hvor mye har vi pga E-sigaretter?

De forspådde prisene jeg har sett sirkulere i det siste knyttet til "e-juice \ e-liquid - vesken, man bruker på e-sigaretter, har rett og slett fått meg til å føle meg fysisk dårlig. Dette er helt ubegripelig, og vil sannsynligvis føre til et svart marked, og igjen, mer utgifter og problemer for Norge. 

Syntes det i utgangspuktet er greit med mer kontroll og regulering, men det må da være måte på hvor dyrt dere politikere skal gjøre ting. Sant skal sies, jeg er ikke veldig invidd i politikk, regjering og lov, men det må da kunne gå an la være å bruke så, for meg, sinnsyke avgifter og lovverk på f.eks e-sigaretter. (i dette tilfellet)

 

Mvh, Mann, 33.