Høringssvar fra Kenneth Lunde Kristiansen

Mye bra men også masse svada

Dato: 17.08.2016

Svartype: Med merknad

Jeg beklager å måtte bruke svada, Men hvis en juice er godkjent med for eksempel 6 MG nikotin. Hvordan er det mulig å måtte skjekke samme juice for 0 mg, 8 mg osv osv?

Sjekker dere hver røyk i tobaks pakken også eller? tar ut hvert enkelt sigarett papir?

Det må være mulig å bruke hue litt eller? Om jeg liker 0.5 liter utgaven av coca cola forventer jeg at 1,5 liter smaker akkurat det samme, det er vel sjekket også håper jeg? dette blir kanskje litt dumt eller?


Jeg er for at alt skal merkes osv. Det er ikke helt ufarlig å få i seg ting for enkelte mennesker. Masse fine pungter her. Men denne godkjenningen av hver mg type samme juice her ser alle på som bare et penge sluk vi brukere må betale for. noe som er meningsløst !!

Vi har alle hvert for et register osv lenge. Men Med dette legger dere opp til et svart marked som veldig få kan måles med. hamstringen av juice for enkelte begynte alt for 6 mnd siden når vår flotte Høye sa så flott at dagens salgs produkter vil ikke bli berørt. Noe rart folk ikke tror på noe av det som blir sakt? Dere legger ned store muligheter her som heller legges skjult. Er ikke det dumt? Jeg ser ikke meningen med dette. å mange med meg.

Hvorfor ikke bare sette opp et regel verk alle må forholde seg til? er det så sinnsykt vanskelig? beklager pengene for meningsløse tester får dere ikke. men slipper hvertfall et svart marked FÅ har sett maken til her. På tide å våkne litt å tenke?