Høringssvar fra Anonym 17.09

E-Sigaretter må bli lovlig.

Dato: 17.09.2016

Svartype: Med merknad

Jeg er en dame på 36 år,jeg har røyket tobakk i 22 år og prøvd alt på markedet for å klare å slutte,men uten hell. Men en dag fikk meg og samboeren min høre om damp av en kamerat. Han forklarte om dette vidunderet som skulle få oss til å slutte å røyke. Ja særlig tenkte vi,vi har prøvd så mange ganger uten at det har gått,så hvorfor skulle damp klare det?
Det gikk en uke med diskutering melllom megg og samboeren min om vi skulle prøve dette vidunderet eller ikke. Det endte med at vi bestilte en damper til oss hver. Det er nå 254 dager siden damperene kom i posten,og vi har ikke tatt ett eneste trekk av røyken og tobakkspakka har blitt kasta.
Damp er faktisk så vidunderlig som det kameraten vår fortalte oss,det gikk lekende lett å slutte å røyke. Både jeg og samboeren min har fått mye bedre helse etter at vi gikk over på damp.
Samboeren min har diabetes type 2 og har alltid slite med høyt blodsukker,men det forandra seg drastisk etter at han begynte å dampe,nå har han ett stabilt blodsukker på 5,noe som er veldig bra.
Vi vil fortsette å dampe og vi vil at damp skal bli lovlig her i Norge og at man kan kjøpe nikotin hos forhandlere,grunnen til at vi vil det er pga. vi vil fortsette å ha ett sundt liv så vi kan få lov til å oppleve at dattra mi blir voksen,stifter sin egen familie og blir gammel sammen med oss.
Jeg vil også ha god nok helse til å fortsette med hobbyen min,hunder og oppdrett av hunder og å gå lange turer i skogen uten å avgå med døden av dårlig kondis og tung pust pga. giftpinnen.
Så vær så snill,ikke ta fra oss muligheten til ett sundt og godt liv uten giftpinnen,ikke ta fra oss det eneste hjelpemidlet som virkeli hjelper mot røykeslutt. Hør på folket,det er mange av oss som har sluttet å røyke takke være damp/e-sigarett og som ikke vil være foruten den muligheten.