Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 679443

Det norske folk å dems mangel på frihet

Dato: 26.09.2016

Svartype: Med merknad

med å innføre restriksjoner på absolutt alt tar dere ifra oss retten til frihet. Vi er ikke lengre i stand til å ta egne valg over hva vi velger å innhalere/innta. 

Ved å fjerne alle de mulighetene som ligger sammen med elektriske sigaretter vil dere også øke antall røykere igjen. Det er mange i "dampesamfunnet" som lager egen e-juice å har det utstyret de trenger, de vil dere ikke kunne stoppe. Men de andre, de som klarte å slutte med både røyk å snus, med å kjøpe ferdig e-juice på nett. De som fant den smaken som passet for dem, jo de er de som blir å gå tilbake til å røyke igjen. 

Jeg har sluttet, etter jeg har snuset og røkt i 10 år. Jeg klarte helt fint å slutte når jeg fant ut at det finnes noe annet enn de små eciggene. De som skal se ut som sigaretter å ikke kan tilpasses brukeren. De fikk meg ikke til å slutte, de fikk meg forbannet og frustrert, hvorfor? Jo fordi de ikke leverte det jeg trengte, fordi de kostet skjorta og fordi jeg måtte kjøpe slike ampuller å sette i (som også kostet skjorta!)

Jeg sluttet fordi jeg fant det jeg trengte, å ja da snakker jeg om en cuboid 150w mod med en mutation v4 RDA. Jeg bygger selv det jeg trenger, å med å gjøre det slik er jeg en av mange som er nede på 6mg niktotin. Jeg kan også til tider gå ned til 3mg nikotin. Men det avhenger av at jeg får den smaken jeg liker. Om dere tar ifra meg valget om hvilken smak jeg skal ha vil jeg mest sansynelig slutte med elektronisk sigrett, for så å gå tilbake til røyk eller snus. 

Husk på at det er voksne mennesker dette er snakk om, å dere er ikke foreldrene våre. La folket bestemme hvilke valg vi tar.