Høringssvar fra kennypettersen@hotmail.com

Dato: 06.05.2021

Da jeg først så dette, gikk det kalt nedover ryggen på meg. Dette er det samme som usa promoterer og agendaen er at alle skal vaksineres og dermed få vaksinepass som viser dette.

Det byr på problemer.

For det første angående vaksine:

- Vaksinen er ikke godkjent til bruk på mennesker. Det har vært gjort forsøk på dyr i 20 år der alle tilfeller endte med død eller alvorlige komplikasjoner. Og det gjentar seg i menneskene som vi leser om, hører om og ser videoer av. Vaksinen er ikke sikker!

Dødlighetsraten og alvorlige komplikasjoner-raten på covid-19 kontra vaksinen er urovekkende. Det er ikke påvist at covid-19 finnes. Den har ikke blitt isolert og man kan per dags dato ikke lage vaksine mot den som det er nå. For det andre så, veldig mistenksomt, kommer det flere og flere mutasjoner og vaksinen vil ikke virke mot de.

Vaksinen i sin helhet med mrna bør dere sette dere inn i. Virkelig. Og stille spørsmål rundt hva den faktisk gjør mot et menneske. Sett dere inn i alle faktorene og jeg vil anbefale dere å søke opp og høre på Dr. Tenpenny. En annen dokumentar som setter lys på hele aspektet med vaksinering er "the truth about vaccines".
Etter alle dødsfallene direkte knyttet opp mot vaksinen, alle alvorlige bivirkninger knyttet opp mot vaksinen, så står den vaksinerte veldig utsatt for andre virus og bakterieinnfeksjoner og kan bli en fare for nasjonens sikkerhet da personen blir en smittespreder.
"Ja da bør alle vaksinere seg så de slipper å leve i frykt for å bli smittet av vaksinerte." er det kanskje noen som tenker og nei. Hvis ingen vaksinerer seg med denne Dna-endrede medisinen så er det heller ingen pandemi. Så enkelt er det. Det er veldig rart/mistenksomt at alle dødsfall plutselig kobles til covid-19, mens covid-19 ikke har blitt isolert, ikke bekreftet og det blir brukt som propaganda mot folket der frykt for å få covid-19 er så stor at bivirkningene fra vaksinen er bedre enn å få covid-19, som ikke er blitt isolert og dokumentert finnes.

Så over til vaksinepasset.

Vaksinepasset vil bli brukt av myndighetene som et pressmiddel mot folk som heldigvis er såpass våkne og skjønner hva det vil si å få den dna-endrede medisinen/vaksina og hvordan den påvirker oss.

Alle de som ikke har tatt vaksina, alle de som er friske, ingen symptomer, er ved god helse og ingen risiko for andre, blir med vaksinepasset et mål for nasjonal sikkerhet der de friske blir sett på som faren i samfunnet. Det er så ulogisk som det går an å få det.

Menneske har levd i mangfoldige tusener av år og det er jo veldig rart at vi lever den dag i dag sett at det fantes ingen vaksiner før. Eller er det så rart? Gitt vaksinehistorikken fra 80-tallet til nå så har det aldri vært flere sjuke folk i samfunne enn det det er nå. Og det gjelder verden over, og dette er dokumentert.

Så, vaksinepass vil splitte folket og gjøre de friske til syndebukker og fare for nasjonal sikkerhet. Vaksinepasset vil gjøre at de som er vaksinerte kan komme inn på restauranter, kan reise over grensene, fly, båt osv, mens de som er ved god helse og er friske, men ikke tatt vaksinen, vil bli utelatt og nektet et vanlig liv. De vil føle at de lever i et fengsel satt av myndighetene.

Det er ikke et verdig liv. Det er urettferdig og mange vil føle veldig sterkt på dette da de er friske og ved god helse, men utelatt av staten til å gjøre noe som helst.

Når vi vet hvordan vaksinen ødelegger og setter folk i fare og også forvolder død, er det da lurt å presse på en vaksine som ikke hjelper mot en pandemi, der de vaksinerte i større grad blir syke og blir mer alvorlige syke på grunn av immunresponsen kroppen har etter vaksina?

Er det lurt?

Jeg vil avslutte med at vi er mennesker, med følelser, egen hjerne til å tenke med, egen sjel og eget liv her på jorda. Det er dere som er satt til å gjøre det beste for oss. Dere er folkevalgt. Dere skal adlyde oss. Dette er på ingen måte trussel for jeg synker ikke så lavt, men hva skjer når alle fortvilte sjeler i samfunnet endelig får nok av å leve i et vaksinepass-fengsel der urettferdighet, splitt og hersk-mentaliteten og diktatur herker? For det er jo den veien dette går, diktatur.

Folket er og vil alltid være sterkere og flere enn staten. Og det er veldig unødvendig å framprovosere noe som man ser gang på gang i historien, når man kan la vær. Sant? Vi, også myndighetene for dere er ingenting annet enn mennesker dere også, må stå sammen, prøve å gjøre samfunnet bedre, livet bedre for hverandre, og lære av historien.

Takk for at du leser.

Håper det gir litt innsikt og lar dere se alvoret og konsekvensen av hva dere har på høring nå.