Høringssvar fra DE UBESKYTTEDE aka Familien Nøtnes

Dato: 11.05.2021

"DEN FATTIGE DRØMMEN"

Psykisk og fysisk lidelse i virkelighetens egenskapte surrealitet

Man skulle ikke tro at dere visste. Og kanskje aner dere knapt. Som mor og menneske med egen fastsatt verdi taler jeg for første gang på vegne av mine ungdommer. De er mange.

Hva gjør det med psyken til friske, for ikke å nevne de allerede syke, å sperres inne i eget land? Å stadig skulle ofre for de eldre, selv når offeret har vært stort i over ett år? Selv når de som ønsker får status "beskyttet"? Vi ofret så mye, og vi ofret med glede. Nå skal det ofres videre, på en av to måter; Å vente enda lenger på vaksine og "pass". Eller, som de fleste rundt oss, stå i mot et enormt vaksinepress for å sikre egen helse. Dette på tross av utvist forsiktighet og "dugnad" over lang, lang tid i altfor unge år... med skremsel, sensur, straff og ikke gave som takk for strevet. Disse unge skal ikke ha en vaksine som utsetter dem for større fare en selve sykdommen (tall fra FHI, med langt sterkere støtte fra forskere/fagfolk som ikke kommer til orde). Ingen bør engang ytre ord om faktiske "forsøk på barn og ungdom". Ikke i Vesten. Og aller minst i det Norge vi trodde vi elsket. Jeg ofrer ikke mine barn for samfunnsnyttige eksperiment. Ingen vet langtidsvirkninger av en midlertidig- og nødgodkjent vaksine. Covid dødelighet for yngre er lik en statistisk NULL. For meg og mitt kull; PROMILLER.

En mor skal beskytte sine barn, ikke samfunnet. Noe annet ville være naturstridig, og hos oss råder fortsatt biologien og ikke ideologien.

Ungdommen. De fagre ungdomsår blir til engstelse. Engstelse for vaksinepress- og pass. Det hjelper ikke å fremskynde vaksinasjon for store deler av denne gruppen. De er ikke naive, ei heller blinde. De trenger sol og varme i andre land en vårt, men sperres inne. De har venner og slekt spredt rundt omkring på vår felles (?) klode. Hvem har vel råd til karntenehotell når leien på familiens lille (tomme) enebolig skal betales? Det gjøres ikke bare forskjell på "ren" og "uren", men også på fattig og rik. De kan ikke delta i sosiale fellesskap på lik linje med andre, selv i eget land. "Rene" unge vil støte ut "urene" og uvennskap florere allerede. Vi er i dag en splittet befolkning. Vi er i dag et Norge uten samhold, uten tillitt og uten håp. Til dere og til hverandre. Kanskje er det tenkt å være nettopp slik? Splitt og hersk.

Og alle de. De med psykiske vansker. De som ble sykere i fjor, og enda sykere under gjentatte og manipulative pressteknikker for vaksine og "pass". Ungdommen finner kunnskapen dere ikke gir dem. I alle fall mange av de. Og nei; Ikke konspirasjonsteoriene og QAnon, men all den fagkunnskap dere undertrykker. Vitenskapen,- den som tidligere utfordret men i dag er tilsynelatende endelig og absolutt.

Intet manipulativt og latterlig lett gjennomskulelig pressmiddel vil virke på mange allerede slitne og/eller psykisk syke unge. Eller eldre, for den saks skyld. Jo større manipulasjon, jo større motvillighet. Vi er ikke alle mindre intelligente en dere. Vi er ikke alle lite opplyste. Vi er ikke alle konforme. For noen av oss vil Norge aldri igjen bli det samme.

Der vi før skapte drømmer i kongeriket, drømmer vi nå om å seile på oppblåsbare svaner til Florida. Ri videre til Texas. Frihet er tross alt viktigere en politikk, selv for en sosialdemokratisk oppdratt familie fra et hysterisk, autoiritært og overstyrt tidligere Vikingrike.

Uønsket vaksine- og pass bryter ned menneskeheten, de svake, de fattige og de psykisk syke! Vi sier NEI, takk og forhåpentligvis adjø. En drøm om frihet er en fattig drøm. Og det var kanskje hele meningen? En fattig drøm som takk for strevet er dog bedre en godkjent stempel i et pass.

Med hilsener,

familien "Ubeskyttet"

  • {{text}}
{{hotkey}}
{{text}}
AbortSpellChek
AbortSpellChek