Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Dato: 12.05.2021

Svartype: Med merknad

NEI TIL VAKSINEPASS!! Dette bryter grunnleggende menneskerettigheter/grunnlov angående å bestemme over egen kropp og frihet til å ferdes der man vil. Å innføre Apartheid på denne måten i Norge med å skape et klasseskille/ mellom de vaksinerte og de uvaskinerte er uakseptabelt. Jeg nekter å fremstilles som syk til dere er fornøyd at jeg har bevist motsatt. Jeg kjenner min egen kropp bedre en all verdens spesialister. Trenger ingen ekspert fortelle meg at jeg er syk, når jeg føler meg frisk. Ellers takk.

NEI til den beviselig ubrukelige PCR testen deres som ikke kan en gang viser infeksjonssykdom i noen som helst form. Dere kjørte bevisst for mange sykluser helt frem til dette ble slått stort opp i uavhengig media for nesten 1 år siden. PCR testen er bare en amplifiseringsprosess. Med mange nok sykluser så kan den finne mengder av omtrent hva som helst. Er vel derfor dere unødvendig må opp i folks neser for å finne mere gamle døde virus/vev for å få opp enda flere positive resultater sånn at nedstengningen/ødeleggelsen av økonomien kan forsvares, ikke sant?

ABSOLUTT NEI TIL EKSPERIMENTELLE mRNA INJEKSJONER DERE KALLER VAKSINER!!

Disse har kun blitt midlertidig godkjent av amerikanske FDA under unntakslov og er under utprøving frem til 2023. Men det er viktig å få de til å fremstå som vaksiner for å komme under beskyttelse/immunitetsloven så produsenten ikke kan saksøkes for eventuelle skadeerstatninger ikke sant? Ingen vet lantidseffektene av dette enda. Kan ta flere år før man har oversikt. Å propagandisere/tvinge"vaksinering" på en hel befolkning mot en sykdom som 99.97% av mennesker overlever er komplett galskap.