Høringssvar fra Nils Mikal Lerøy

Dato: 12.05.2021

Det er en veldi skummel vei dere nå fører Norge inn i.

Vi har lenge kjempet for likeverd og jeg trodde ikke jeg skulle se noe som lignet på apartheid i Norge. Men her skjer det like vell.
Hva med de som er alergiske eller har tatt stor skade av andre vaksiner og som ikke kan ta disse vaksinene som dere nå ønsker at folket skal ta?

Vaksinene som dere nå har innført er ikke godkjente og er bare tillat på ekstraordinært grunnlag. Folk dør av disse vaksinene og det er bevist.

Så ønsker dere nå å innføre et "pass" som vil skille de de "rene", eller hvis det hadde vært WW2 i tykland, "renraset arier"... Nei dette dere nå har begynt med er rett å slett veldig skremmende.

Det er mange leger og forskjere som advarer både mot vaksinepass og selve vaksinen. Hva er det som gjør at de ikke blir hørt / presantert i media. Er norges regjering kjøpt og betalt av legemiddelindustrien?

Dr Drew i sterkt i mot vaksinepass
https://twitter.com/drdrew/status/1379081137855688710

WHO advarer mot vaksinepass
https://www.cnbc.com/2021/02/25/covid-vaccine-passports-health-experts-are-deeply-concerned.html
FHI mener man må ha en offentlig og åpen debatt om dette!
https://www.tv2.no/a/13927364/
Før dere går igang med dette, må dere se lengre en nesa deres. Dette åpner opp for noe langt større en bare et "vaksinepass"! Dette er stort ingrep i mennesker frihet og respekt for privatliv.

Hva kan et "vaksinepass" og dets data brukes til i feil hender. Dette må dere også ta stilling til.
Når jeg satt i et utvalg som skulle se på sikkerheten til bank transaksjoner - ble jeg overasket over hvor glad en av lederene ble når vi skulle få kunne koblet et mobiltelefonnummer til en bankkonto. All den informasjonen man nå kunne hente ut og sammkjøre var helt fantastisk.
Jeg tror ikke dere skjønner hva dere gjør hvis dere tillater Norges borgere til å bli en del av et slikt verdensomspennende register.