Høringssvar fra Dag Inge Hansen

Dato: 12.05.2021

Her er min mening omkring vaksinepass: Etter det jeg forstår har det en inngripende virkning, og virker som en vaksinetvang som jeg er i mot.

Det er et komplisert bilde i dag, med så mange som vaksinerer seg mot influensa, og alt mulig rart og så mange som tar medisiner som ikke er nødvendige. Den voksende autisme-raten i USA har tvunget industrien motvillig til å redusere kvikksølvet i vaksinene. Den forrige svineinfluensa-vaksinen var en total skandale da den inneholdt kvikksølv og var også skadelig for et utall av norske barn. De nye koronavaksinene tar nå livet av mange og vil ta livet av flere enn koronaviruset, det er åpenbart siden det er den første mRNA vaksinen og veldig eksperimentell. Statistikkene er åpne for alle å lese, og man kan glatt gange med ett hundre så får man det reelle tallet. Når allerede det har dødd flere av vaksinen enn korona-viruset, per tidsenhet, så sier det sitt.

Hovedproblemet som jeg ser det:

Det går på D-vitaminer og immunforsvaret, som er viktige faktorer her, i dag mener jeg fokuset burde vært mindre på virus, og mer på den epidemien av d-vitamin-mangel som finnes.

I tillegg er det den ukritiske utbredelsen av mikrobølgestråling:

Alt mens utbyggingen av 5G stråling pågår, så kommer denne pandemien i kjølvannet av dette i byen Wuhan, Kina, samt Milano, Italia. Teheran i Iran også er en 5G-testby som man setter i gang med en massiv full utbygging av basestasjoner slik at strålingsnivåene kommer opp i kollosale mengder, hvor man før ikke hadde særlig med stråling. Dette fører til at individer i massiv skala får en immunforsvar-stressfaktor som plutselig med uante konsekvenser smitter lett. Stress fører til sykdom og virus. Det er så enkelt.

Dersom man ser på hvordan dette viruset som ble sluppet løs, ved et biolaboratorium i Wuhan, så var det kanskje en ulykke, kanskje med vilje, eller kanskje det var et naturlig virus som dem vil ha det til. Men sannheten er at Anthony Fauchi nå er i hardt vær for å ha ledet NIH, som har tillatt finansieringen av forskningen i Wuhan, en svært uetisk forskning, for trolig å kunne lage vaksiner og tjene seg rike på dette.

Jeg mener her har man en slags tåkelegging av 5G-utbyggingen med å stadig rope virus, mens det man egentlig burde gjøre er å stanse 5G-utbygginen fordi vi har advart regjeringen tidligere om farene med mikrobølgestråling som vi ser en radikal stigning av.

Ericsson (Stockholm) har en verdensledende posisjon ved siden av Huawei, Kina i utbygginen av 5G, og dermed så har de også kunnet bygge ut rundt Stockholm så fritt som svenskene tillater det. Mange tåler ikke den strålingen, og mange blir syke av den. Stress-symptomer som vondt i kroppen, hodet, svimmelhet og nedsatt energi-nivå, er typiske slike stress-symptomer. Man ser det fordi 5G utgjør en så radikalt ny form for stråling med mye høyere frekvenser. Da får folk nemlig pustebesvær og får kvelningsfornemmelser. Vi har heldigvis ikke dette i Norge, men det er vel mulig at det kommer her også, hvis teleselskapene er så ondskapsfulle.

Strålskyddsstiftelsen i Sverige har publisert en rekke artikler der målinger av sjokkerende høye feltstyrker.

Jeg mener folk bør lære seg at elektromagnetisme ikke er til å spøke med. Jeg har hjulpet folk i Ål, ei anna bygd her i dalen med å måle elektriske felter som kommer av feil på el-forsyningen og jordingsfeil. El-selskapet er trege til å rette på slike jordingsfeil fordi det kanskje innebærer dyre gravearbeid og utskiftinger av lokale trafo-stasjoner. Slike feil fører til stress-symptomer som vondt i hodet, tretthet og generell el-ovefølsomhet, som f.eks fra mikrobølger og mobiltelefon.

En historie i forbindelse med elektromagnetisme og sykdom/pandemi er Spanskesyken. Den startet i USA med den massive utbygginen av radio-stasjoner for hundre år siden, det var militære kraftig radiosendere, og sivile radiostasjoner som drev dette fram. Det kommersielle RCA (Radio Corporation of Armerica) var en stor suksess og vi alle husker den store betydningen av det, men trolig var det for første gang i historien hvor mennesker verden over fikk radio-stråling som man aldri i evolusjonen har sett maken til. Denne spanskesyken var også smittsom, selvfølgelig var det virus i omløp, men virus er bare et symptom på noe galt, og ikke hoved-årsaken.

Så smitte er sikkert reelt og farlig, men det kommer av at folk opplever en kollektiv endring i miljøet, det være seg luftkvalitet, temperatur, snø, vinter, giftstoffer, støvpartikler og industriell forurensning. Elektromagnetisk påvirkning kan også være naturlig, som solstråling og utbrudd på solen. Da solen i utgangspunktet var den eneste kilde til høyfrekvent stråling som mikrobølgestøy.

Mangel på mat kan man se resultatet av i fattige land, på grunn av strenge smitteværn tiltak som går ut over distribusjon. F.eks Brasil har nå en mengde som omkommer på grunn av mangel av mat, men det dekkes i nyhetene som om det er viruset. Journalister gjør en dårlig jobb for tiden, men de får betalt likevel. Slik er det også i India, men alt vi hører om er selvfølgelig at folk dør, og den virkelige årsaken blir dekt over.

Jeg også mente da denne pandemien kom, at dette ville føre til enda mer hungersnød fordi det er mange steder et problem som kommer i skyggen av pandemien. Det er mange små løgner som dekker over store løgner her.

Men sannheten er at vaksine-industrien er basert på store penger, og går ikke av veien for å bruke monopolistiske metoder og manipulasjon av nøkkelpersoner for å selge.

Medisinsk industri har regjert på toppen av lobbyisme-statistikken i Washington DC siden 1998. Det betyr at enorme pengesummer påvirker senatorer og politikere hvert år med donasjoner og gaver som gjør dem lydige som hunder overfor industrien. Hvis vi noen sinne skal ha tillitt til industrien, må det gå an å endre på? Forskning burde kommet opp med andre løsninger, og ikke en kvakksalve-tilnærming til sin egen forskning. Moderne forskning som forsker på vitaminer og immunforsvaret i forhold til ernæring og kosthold, d-vitaminmangel, er hvor behovet er større.

Vil avlutte med å si at vaksinepass er jeg i mot, fordi det må være riktig å tenke selv, og ikke utsette seg for den usikkerheten og risikoen som den eksperimentelle koronavaksinen utgjør. Men setter pris på at det skal være alternativer til vaksinen!