Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Dato: 07.05.2021

Svartype: Med merknad

Et vaksinepass som gir de vaksinerte fordeler er diskriminering av uvaksinerte, sett i lys av at vi faktisk lever i et demokrati med et fritt vaksinevalg.

Friske mennesker skal ikke behøve å dokumentere at de er friske.

Når man også tar i betraktning av denne vaksinen kun har en betinget godkjennelse - den er fortsatt er å anse som eksperimentell hvor de vaksinerte (uvitende) er med i et forskningsprosjekt - så er det ytterst skremmende at våre folkevalgte vurderer å gå til det skritt å segregere befolkningen i form av et vaksinepass.

Et vaksinepass bryter med Grunnloven, bryter med Menneskerettigheter, bryter med fritt vaksinevalg. Med retningen dagens regjering staker ut er det bare å be om at høyere makter og verdens sterke, rettferdige krefter griper inn og får dette stanset.

Heldigvis står sistnevnte på trappene, ikke bare i Norge. Så er det bare å håpe at de rekker å stoppe apartheid-regime før de fleste verdensborgere har latt seg skremme av av dagens fryktbaserte vaksine-propaganda og blitt ufrivillige deltakere i tidenes eksperiment.

Finnes det i det hele tatt noen på Stortinget i dag som ser hvor dette bærer, hva dette betyr for befolkningen? Finnes det ingen på Stortinget som tør å motsi dette, høyt og tydelig? Hva har skjedd med våre folkevalgte?

Så om dere skal være i tvil om mitt høringssvar: NEI til vaksinepass, vaksinetvang, segregering, apartheid. Nei, nei, nei!