Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 118734

Dato: 06.05.2021

Som pluss seksti med til dels sterke ettervirkninger av samtlige influsensavaksiner opp gjennom årene har jeg bestemt meg for å sitte litt på gjerdet med tanke på RNA-sprøyten.

At jeg da – som uvaksinert – blir stilt i utsikt av å bli bannlyst fra å delta i samfunnet åpner for konsekvenser lik tidsperioder og styringssystemer vi som demokratisk nasjon må holde oss langt unna: "Net blankes" i Sør-Afrika, "Whites only" i USA, "Keine Juden" i Nazityskland, "Dimmi-status " for jøder og kristne i Islam, fordømmelsen og gruppepresset mot homofile etc. etc.

Og den påståtte frivilligheten med tanke på vaksinespørsmålet utvannes mer og mer. Dersom uvaksinert nektes inngang på kulturarrangementer, kjøpesentre, svømmehall, offentlig kommunikasjon, restauranter og feriereiser for å nevne noe er steget til et samfunnsmessig apartheid bare noen justeringer unna.

Skal vi ha egne parker for uvaksinerte? Varelevering på døren? Portforbud i bestemte perioder? Begrensninger innenfor arbeidslivet? Dyrere forsikring? Ikke lov å eie egen bil? Kanskje like godt å merke de uvaksinerte med en gang? Med et symbol som kan gjøre samfunnets godkjente (altså de vaksinerte) oppmerksomme på at her kommer en de må holde seg godt unna? Et symbol i en godt synlig farge? Gult, for eksempel, som jo har lange tradisjoner for å vise noe farlig? Hva med et stjerneformet tøymerke på brystet? Kanskje med teksten "Uvaksinert" på? Med et eget direktorat som passer på at de med gul stjerne overholder reglene. Og det er sikkert de som i flokk melder seg frivillig til å male gule stjerner på butikkvinduene til de uvaksinerte ...

OOOPPPPSSSS!, der har vi visst vært tidligere. Og vi vet alle hvordan det gikk. Men, veien til fortapelsen er som kjent brolagt med gode hensikter!