Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Dato: 06.05.2021

Svartype: Med merknad

Hei

Jeg er mot den offensive vaksinepresset og innføringen av koronasertifikat innelands.

Vaksinering er frivillig i Norge og helseminister Bent Høie har sagt dette flere ganger i media.

De som skal reise til utlandet må gjerne ta vaksinen eller PCR test og ha koronasertifikat.Det er opptil hver enkelt person å bestemme om den skal reise til utlandet eller ikke.Hvis man ønsker å dra på store arrangementer må jo være mulig for å ta PCR test eller hurtigtest uten å måtte ha vaksinesertifikat.

I tillegg til dette ønsker dere å innføre vaksinesertifikat for å handle i butikker! Er vi på vei mot demokartisk diktatur?Skal Norge forvandles til totalitærtland?

I tillegg så blir folk lablet til "beskyttede" og "ubeskyttede" ! Dette skaper skille og setter folk mot hverandre.Ingen skal diskrimineres eller segrerers basert på deres valg og personlige helseopplysninger.

Norge har vært en av de beste landene å bo i nettopp fordi demokratien har fungert og for at folk har hatt mulighet til å snakke fritt uten å bli blir forfølget for dette.

Det eneste man hører fra morgen til kveld er negativt og fryktinngytende.Dette blir brukt mot folk og gjør at de kan si ja til hva som helst i håp om å få friheten igjen.