Høringssvar fra Bjørn Bekken

Dato: 11.05.2021

Svartype: Med merknad

Ingen skal kunne tvinge noen til å gjøre noe man ikke vil. Det må aldri bli slik i ett fritt land som vi er så heldige å bo i at det skal være stat som tvinger befolkningen sin til å innta medikamenter, vaksiner eller på andre måter påtvinges noen former for urettferdighet.

Vaksinering av mennesker er og skal være frivillig.

Samtidig skal det ikke være mulighet for å diskriminere de menneskene som forholder seg til sin frie rett til å si nei til å bli vaksinert.

Det blir som å forfordele de personene som enten føler seg nødt til på ta den eller av såkalte medisinske årsaker må ta den. Det er veldig mange mennesker som kun tar vaksinen for å få muligheten til å reise til andre land. Dette gjør de ettersom de har fått forståelse for at det vil bli utstedt vaksinepass slik at de kan reise som de vil til andre land og steder. Det betyr ikke at de ikke vil forflytte smitten. Man bryter ikke smittefaren selv om man er blitt vaksinert.

Hvis man velger å ikke ta vaksinen så skal man ikke diskrimineres å lages eller settes restriksjoner i forhold til vårt frie liv.

Mvh

Bjørn Bekken

Sarpsborg