Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Dato: 12.05.2021

Svartype: Med merknad

Dette er min personlige protest mot regjeringens plan om innføring av koronasertifikat.

I løpet av det siste året har jeg som så mange andre sett hvordan mitt kjære land har endret seg. Det begynte så pent med at man skulle passe på hverandre, at vi skulle ta en dugnad sammen og at vi i en kort periode måtte endre radikalt på våre liv. Radikalt.....

Jeg er nå ganske sjokkert over hvordan i all verden vår regjering har ført oss ut i denne virkeligheten. Jeg er sjokkert over hvordan vi friske mennesker har blitt satt i karantene og måtte "isoleres". Er ikke dette et virkemiddel som har blitt brukt på de syke? Hvordan har plutselig friske mennesker fått en "default"-merkelapp som "farlig" fram til det motsatte er bevist?

Jeg er sjokkert over at hele vårt fokus har flyttet seg fra å handle om de som er alvorlig syke og dør til å handle om hvor mange som er smittet av et virus som har vært en del av livene våre i tiår uten at vi har skapt en panikk rundt det. Jeg er sjokkert over at hele vårt land har blitt stengt ned basert på antall smittede og ikke dødsfall. Selvfølgelig etter at WHO endret definisjonen på pandemi i 2009 og 2010 fra å gjelde alvorlighetsgrad og dødelighet til å gjelde antall smittetilfeller så har dere litt av en jobb foran dere kjære regjering dersom dere skal styre landet etter en slik regel. Det vil med andre ord si at vi må med stor hyppighet gjennom hele året - hvert år -teste teste teste og se hva slags virus vi til enhver tid bærer i vår organisme og deretter leve vårt liv i en evig karantene. For ikke å snakke om alle de vaksinene som vi bare MÅ ta siden ingen av oss har kropper som tåler virus... eller? Hva med de 88952 som har overlevd viruset (data fra worldometer.com 12.05.21)? Hva forteller dette oss? Ja, det er mange som har dødd, fremdeles de aller aller fleste i høy alder og med underliggende sykdommer. Ja, det er også noen som ikke vi trodde hadde noe underliggende eller som virket friske som også har dødd; men er det ting som er eksklusive til denne "pandemien" eller SKJER det slike uventede dødsfall ellers i livet også? igjen, hva med de 88952 som har overlevd ? Hva forteller det oss ?

Men dette skal jo handle om endring i smittevernloven og korona-sertifikat. Dette bør ALDRI skje i vårt land. Dette vil skape et samfunn som blir svært splittet, og vil ta fra mennesker sin helsefrihet. Man sier at det er er frivillig å vaksinere seg, men ER det egentlig det kjære regjering? Hvor mye av vår helsefrihet er under angrep her? Hvor frivillig er det dersom vi har blitt fratatt våre rettigheter og frihet i samfunnet og kun får byttet dem tilbake ved å gi kroppen vår til et medisinsk eksperiment vi ikke aner omfanget av? Vi MÅ ikke glemme at mrna-vaksinene som rulles ut og brukes nå er GEN-MEDISINER som aldri har vært lovlig klassifisert som vaksiner før, som først og fremst er designet for å dempe et evt sykdomsforløp, men som slett ikke hindrer hverken smitte eller videreføring av smitte, hva er da hensikten med et vaksinepass?Hvis den sittende regjeringen faktisk tar dette steget så vil vårt land bli styrt inn i et svært farlig spor som tar fra enkeltindividet sin frihet, og som vil åpne dører som aldri bør åpnes.