Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 424144

Dato: 15.02.2022

"Det er alt for mange usikre momenter ved de vinklingene regjeringen ønsker å sikre. Og det er langt fra en god gjerning mot menneskeheten, selv om regjeringen ønsker å fremstå slik.

Kort fortalt bør Stortinget og de folkevalgte her sette ned foten og trekke enhver forlengelse av slike brudd på menneskeheten som foreslått av tidligere og nåværende regjering.

Med andre ord, så er det ikke å forebyggende med tvang av mennesker, deriblant barn når man ved 25.000 undersøkte tilfeller av bivirkninger, hvorav over 4.000 tilfeller er meget alvorlig. Det vil si at disse tallene kan forventes å doble seg da det er registrert over 50.000 meldinger om bivirkninger. Dette er rene massemord/ødeleggelse av menneskers rett til egne valg.

Det aller verste i forslagene er å utestenge uvaksinerte, selv barn fra å være en del av samfunnet. Til og med stoppe lønn- og arbeidsplasser for å tvinge igjennom noe som man fremdeles ikke vet resultatet av.

Dette er kriminelt og vil i ettertid kunne gi de ansvarlige uante konsekvenser. Vi snakker om land som Kina, Russland med flere som diktaturer. Hvilken forskjell er det den norske regjering i dag føler de er så mye bedre?