Høringssvar fra Cayza Del Carmen

Dato: 20.02.2022

Hei

Håper for alle at dette IKKE går igjennom.

Når det gjelder Covid-19 så har det dødd 0,075 % på landsbasis og 0.027% i Norge på snart 2,5 år. Gjennomsnittsalderen på de døde ligger også på rundt 80 år +. Dessuten virker ikke denne såkalte vaksinen som man opprinnelig hadde håpet på. Det er flere bivirkninger fra den på 2 år enn det er tilsammen fra alle andre vaksiner som vi har hatt fra tidlig 1900-tallet. Og ingen vet ennå sein-bivirkninger av den. Og hvis alle tvangsvaksineres har man helker ikke noe å sammenligne med ved videre forskning, men det er kanskje det som er planen og da bekrefter det i alle fall galskapen i dette ekstreme forslaget som fratar folk friheten og retten til å bestemme hva man vil innta av medikamenter i egen kropp.

Det dør flere av røyk pga ulike sykdommer knyttet til røyking for ikke å snakke om kreft så å skulle innføre så drastiske lovendringer det vil vitne til begynnelsen av slutten på folks frihet (under eget ansvar)

Nå er det vel på tide å heller fokusere på mer alvorlige ting. F eks. å gi kreftsyke medisiner for en bedre og lengre livskvalitet og ikke skylde på at det er for dyrt.

Mvh

Cayza Del Carmen

Leder i Generasjonspartiet Lillestrøm