Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 594389

Dato: 20.02.2022

Koronapass er diskriminerende og skaper psykologiske påkjenninger, spesielt for de som har sin familie, stor del av sitt sosiale liv eller arbeid over landgrensene. Derfor burde det ikke være akseptert i det hele tatt i demokratiske land.

Det blir ekstra problematisk når man for å få koronapass må ty til tvilsomme eller risikable metoder. Covid vaksinene har vist seg å ha alvorlige bivirkninger og vi kjenner enda ikke hele bildet over langtidsvirkninger. At man skal presses til å ta dette for å kunne besøke sin familie i et annet land eller bevege seg fritt i land hvor vi har avtale om å bevege oss fritt er ikke annet en veldig skremmende.

Det er også vist at hverken vaksiner eller test hindrer i at smitte sprer seg så det finnes ikke ens logikk i det.

Jeg har hatt tillit til norske og nordiske myndigheter tidligere men etter 2 år med drakoniske tiltak og i tillegg slike forslag som mangler både logikk såvel som et demokratisk verdigrunnlag er denne tilliten dessverre forsvunnet. Det er så utenfor det jeg kjenner av våre samfunn at jeg ikke kan annet enn tro at det ligger noen annen plan bak enn helse.