Høringssvar fra Marlen Misfornoyde

Dato: 16.02.2022

Nok er nok! Dette handler ikke om lenger om helse! Når har dere tenkt å fortelle folk at vaksiner blir ikke godkjent før 2023? Hastegodkjent greie og blir stappet i alt og alle? Se på Israel, 4doser, ikke en eneste effekt, og dette har blitt bekreftet allerede mange ganger! Se på vaksinasjons status i Afrika, hva ser dere? Under 20% av befolkning er vaksinert, og de bryr ikke seg en gang om korona greie. Afganistan, midtøsten har utrolig lav vaksinasjons status.. Alikevel, folk lever som normalt.

Alle mulige tiltak som regjering fant på hjalp ikke en eneste sted! Friske unge folk er syke hele veien pga blanding av influense vaksiner og korona vaksiner! Jeg har jobbet på sykehuset i 5 siste årene! Aldri sett så mange syke ungdommer som er under 25!! 25!! Kan dere ikke forstå at dette går over streken??? Stakkars unge jenter blør i flere måneder i strekk! Det er så gale at jenter må skifte bukser på jobb!! Er dette normalt!??? Flere og flere får korona rett etter tredje dose, hva er dette for noe tull??? Dere eier ikke skam!!

Hva har dere gjort med barn, tenåringer, ungdommer??? Voksne folk går ikke lenger på byen! Man hører så vidt latter blandt folk!! Hva er det for et dritt samfunn dere har skapt??? Hvem skal drive samfunnet dersom alle gir opp og alt stopper bare opp? Har dere en gang tenk på det? At noe liknende kan skje i Norge akkurat som i Kanada?

Tenåringer og ungdommer havner på sykehuset hele veien på grunn av psykiske problemer, mer enn halvparten kommer inn med inntoks av alkohold, narkotika og andre legemidler! Dere tar liv av ungdommer mens dere sitter der ute og babler noe usammenhengende! Ingen av de ungdommer kommer til å takke dere for dette i fremtiden!

Hverken isolasjon eller korona sertifikatet vil føre noe "bedre" i hverdagen. Dere som stenger ned hele samfunnet har ikke forstått en eneste ting, folk råtner hjemme som rotter! I steden for å styrke immunforsvaret vårt stenger dere alle mulige sentere og tar kvele tak i folk! Mens vinmonopolet har vært åpent i alle årene! Hvem gjør sånt mot egne folk??? I steden for å stå sammen mot den milde influensen splitter dere samfunnet og igjen kommer noe usammenhengende av alle som blir vist på tv! Dere har ikke konkrete svar på hva som bra eller dårlig! Mens ubrukelig og helt latterløse "anbefalinger" renner bare ut av dere munner! Dette er rene genocid av folk! Folk er ikke vanlige folk lenger!

Og de vaksine stasjoner.. Hva sier dere om dem som detter ned på golve rett etter tredje dose blir satt? Hva med moren min som datt sammen på jobb og ble fraktet til sykehuset pga kraftige smerter i magen? Hva med kollegen min som mistet brått mannen sin og vet ikke hva hun skal gjøre med hennes 3 barn og dere lån på 4mil? Mine slektninger og mange mange venner og bekjente som lå flatt pga vaksine! Tar flere måneder å komme tilbake i den normale formen? Flere havner på sykehuset hjerteproblemer og nå snakker jeg om folk som under 25!! er dette helt okei? Hva er dette for noe tortur? Hva sier dete til kompisen min som mistet moren sin?? Som var bare 60 og har aldri hatt problemer med helse? Hva med sønnen min som har sluttet å trene pga alt har vært stengt? Og treneren har ikke en gang mulighet til å hjelpe med påkledning av ishockey utstyr pga 1 meter avstand? Hva med mine kolleger som har som jobbet som studenter og måtte slutte på jobb pga de ikke får lenger lov å jobbe deltid? Hva med de sykemeldte som jobber deltig og ikke får noe støtte fra nav? Hva med mine venner som måtte stenge ned butikkene sine pga de gikk i konkurs!!?? Hva me de gamle folk som ikke får lenger besøk av barnebarn og deres barn pga tåpelige restriksjoner? Hva med barn/tenåringer/ungdommer som har har mistet 2 år av barndommen sin/beste skoleårene/russefeiring? En jeg gikk i klassen med tok livet sitt pga han klarte ikke dette lenger! Kan dere bidra med noe til foreldrene hans? Dette tviler jeg sterkt på!

Det er flere hundre eksempler hva dere har gjort med folk! Det eneste dere bidrar med er frustrasjon, angst, redsel, og DØDEN! Dette handler ikke lenger om solidaritet! Dette har ingenting med fellesskapet å gjør! Dette er rene diktatur! Deres demokrati bobler har sprukket for lenge siden!

Ps: når dere forstår at deres penger og deres autoritet/status ikke blir tatt med i graven, kanskje da vil dere våkne..