Forsiden

Høringssvar fra Bjarte Tøsse

Dato: 12.02.2022

Høringsvar:

Hva i alle dager er det egentlig dere driver med inne på løvebakken og i Regjeringen spesielt. Dette forslaget kommer 1 dag før dere opphever alle coronarestriksjoner, og det forrige Høringsvaret om coronasertifikat satte rekord i negative Høringsvar. Det burde selvfølgelig allerede da vært skrotet, da slike sertifikater ikke hører hjemme i demokratiske samfunn. En skulle nesten tro at Regjeringen besto av Diktatorspirer, som tror de har fått en slags fullmakt til å endre den norske samfunnskontrakten med sine innbyggere , ved å få laget til et pass som tilsidesetter Grunnloven og innfører segregering og splittelse i befolkningen. Det finnes jo heller ingen som helst smittefaglig begrunnelse i dette ifølge FHI, som faktisk er de som har fagkunnskap om dette, i motsetning til dere som sitter i regjering. Det finnes heller ingen studier jeg har sett fra andre land som har innført dette at det virker overhodet ,annet enn som et autoritært, diktatorisk virkemiddel for å kontrollere befolkningen og å lage et kaldere og mer splittet samfunn.

Det er også mange flere grunner til at Coronasertifikat er tidenes dårligste forslag i et demokratisk norge og jeg nevner her:

Koronasertifikatet bryter med grunnleggende livsyn og verdier som vi har i et demokratisk Norge.

Koronasertifikatet bryter grunnloven

Koronasertifikat bryter menneskerettigheter og Nurnbergkoden,

Koronasertifikat er Udemokratisk og uvitenskapelig, da det ikke har noen frist for hvor lenge det gjelder, og hva som egentlig skal være kriteriene for å få det.

Koronasertifikat rammer alle, er et Kontrolltiltak og det Segregerer.

Nå må dere ta dere sammen og Skrote dette en gang for alle, og starte med å jobbe for det Norske folk, inkludering, åpenhet og demokrati. Ting som har forsvunnet som dugg for solen de siste 2 årene.

Ingen er tjent med Autoritære Tiltak i et Demokratisk samfunn

Bjarte Tøsse