Forsiden

Høringssvar fra Christer Olden

Dato: 13.02.2022

En urovekkende stor andel har vaksinert seg mot covid-19 for å slippe karantene ved reise og lignende, ikke for å redusere risikoen ved sykdom. Det viste seg at man måtte i karantene flere steder uansett og var således et samtykke til vaksine på feil grunnlag.

Med koronasertifikat vil det samme skje. At man tar vaksinen for å ikke bli straffet eller begrenset. Koronasertifikat ekskluderer en stor del av befolkningen fra å delta i normale sosiale aktiviteter og som et resultat, tvinge befolkningen til å måtte vaksinere seg på feil grunnlag.

Med stadige oppfriskningsdoser i et koronasertifikat, kan man spørre seg om det i fremtiden vil bli et kappløp for å være et "akseptert" medlem av befolkningen for å kunne slippes inn i varmen i det sosiale.

La medisinske behandlinger være en privatsak, ikke legg til rette for at det blir dokumentasjon på om man er akseptert eller ikke. Spesielt ettersom det faglige grunnlaget for nytte er så godt som fraværende og de grusomme historiske hendelsene ved ulike "helsepass".

Skrot hele kronasertifikat-prosjektet og arkiver det til skrekk og advarsel for hvor nære vi var ved å legge til rette for nye historiske feilgrep.