Forsiden

Høringssvar fra Børge Chr. Haaland

Dato: 16.02.2022

Dette har ingenting med helse å gjøre, men kun kontroll over befolkningen. Hvorfor vil dere segregere samfunnet vårt? Hva godt kommer ut av det? Dere vet det finnes en naturlov, hvor alle kvinner og menn har rett til å bestemme over sin egen kropp? Dere vil altså tvangsvaksinere friske kvinner og menn, som aldri har utgjort noen fare for andre? Snakk med en virolog og spør denne om influensavirus er smittsomt. SARS-COV-2 er et influensavirus. Dette fant de ut allerede i 1918. Det er ikke mulig å smitte andre med sitt virus, folk blir syke pga miljøfaktorer, som dårlig mat, drikke, stråling, lite fysisks trening, psykisk uhelse som stress og frykt osv. Ingen koronasertifikat kan stoppe dette.

Fokus bør være på helse og hvordan kvinner og menn selv kan være best rustet for å takle naturlig sykdom, og ikke vaksiner og medisin, som kun kan dempe på symptomer. Start med store kampanjer om d-vitaminer, opplys folk om risiko ved for mye elektromagnetisk stråling. Hvorfor tror dere så mange sliter med migrene i dag?Virus har aldri vært bevist være årsak til noen sykdommer, så dere må prøve å faktisk finne beviser for at det jeg sier, ikke stemmer, men det finnes ikke. Les dere opp på at autisme kommer fra vaksinering av barn. Til og med dom i USA på at vaksine fører til autisme. Les om Hannah Poling, som vant frem med søksmål. Vaksiner-Hjerneskade-Autisme er konklusjonen. Dessverre ble resultatet av dommen avgjort i stillhet og resultatet forseglet, slik at andre ikke kunne bruke samme sak på deres barn. Les om varsleren Thompson, og utvid litt av kunnskapen deres. Hvorfor tror dere alle mulige autoimmune sykdommer, kreft, diabetes, fedme osv, bare går en vei? Les Flexner Report fra 1910 for å få en bedre forståelse av hva som har gått galt, og hvorfor det i dag er viktigere å tjene penger enn å ta vare på folks helse. Her er det også lett å se indoktrinering som har pågått, og hvorfor så mange pusher vaksiner og medisin som eneste mulighet til god folkehelse. Les dere opp på hvordan man gjør det med vaksiner i USA til de yngste der borte. Ingen tester på vaksiner til barn, blir utført med placebogrupper, og man tester kun opp i mot en litt annen variant av vaksiner, men bare litt mindre aluminium eller kvikksølv (thimerosal), og da finner man selvfølgelig ikke ut om uvaksinerte faktisk er mye sunnere enn vaksinerte. Noen små undersøkelser finnes det riktignok, og de uvaksinerte er langt sunnere enn de vaksinerte, som får alle mulige tilleggssykdommer etter vaksinering. Fullstendig galskap.

Jeg trodde myndighetene skulle ta vare på og beskytte våre rettigheter, vår frihet til å velge det vi mener og synes er best for oss og våre, og ikke bestemme over min kropp og mine barn hva som er best. Ingen kjenner min kropp bedre enn meg selv. Min kropp, mitt valg. Stopp koronapass, NÅ! Ja til frihet.