Forsiden

Høringssvar fra Daniel Myhra

Dato: 03.03.2022

Det er meg helt uforståelig at vi har ledere i Norge som ønsker å innføre et slik system. Norge har kjempet for frihet og demokrati i alle år. Hva er dette for noe? Alt annet enn hva Norge har kjempet for. Dette kan ikke være noe annet enn press fra andre aktører, som vil ha makt. Det er bare å si; skam dere!

Kutt ut alt som har med Koronasertifikat, og alt det rundt. Det løser ingen ting, annet enn et iskaldt samfunn.

Det er merkelig at de årlige influensaene dør det mange flere, og da har dere ikke gjort noe. Det har er helt greit fra myndighetens side. Så hvorfor gjør dere noe nå?

Bruk hode, før det er for sent!

Hvis dette hadde vært et farlig virus, så greit, da måtte vi ha gjort noe, men vi kan ikke se at det ha vært det. Hvorfor ville Erna Solberg ha 100 års hemmelig hold? Jo for dette tåler ikke dagen lys. Ingen for lov til å stille "negative" spørsmål?

Det er helt sinn sykt å anmelde folk som reiser på hytta, eller har flere i huset en hva diktaturet har bestemt. Stenge ned et land for dette? Dette handler kun å ha makt over befolkningen.

Vaksinene, eller koronasertifikat har ikke løst noen problemer. De har kort varighet. Det er pussig at jo fler som tar vaksiner, jo flere dødsfall får vi. Frisk ungdom faller om og dør.

Om DU som leser dette nå, med på å innføre dette, må du være en iskald person uten følelser. Du kan heller ikke stå for mangfold og frihet.

Skulle dette bli innført håper jeg noen stiller deg og dine for riksrett.

Stopp denne galskapen og putt hele høringsforslaget i makuleringsmaskinen.

Med vennlig hilsen

Daniel Myhra