Forsiden

Høringssvar fra Asgeir Wølner

Dato: 24.02.2022

Hei hei Regjeringen. Vær så snill å legg bort planene om coronapass,- for evig tid. Innføring av et segregeringssamfunn basert på vaksinestatus vil øke mulighetene for myndighetene i fremtiden til å misbruke sin makt til å overvåke og kontrollere befolkningen, samt at det vil være en invitasjon til en enda sterkere mobbmentalitet mot de uvaksinerte fra de mest autoritetstro innbyggerne. Dette er en "splitt og hersk" metode som hører hjemme på historiens gravplass.

Coronapass er helt uten betydning når man vet at vaksinerte både kan bli smittet og smitte videre. Data fra blant annet CDC og UKHSA viser at vaksinene heller ikke hjelper mot alvorlig sykdom og død, og i tillegg skader kroppens evne til å produsere antistoffer mot piggproteinet og andre deler av immunresponsen, som nucleocapsidproteinet. Dr. Arne Burkhardt har obdusert pasienter som led en plutselig, uventet død, og fant at 93% hadde like celleskader som kun kan stamme fra vaksineskade.

Dr. Robert Malone, en av oppfinnerene av mRNA vaksinene, sier at vaksinene ikke virker slik de var ment, og at de lekker giftig og skadelig piggprotein til alle kroppens organer. Han mener vaksineringen må stoppes umiddelbart.

Den norske legen Ludwig Aigner er klar på at en vaksine per definisjon skal gjøre pasienten immun mot sykdom, den skal ha "steriliserende immunitet", og derfor er ikke vaksinene mot SARS-COV-2 ekte vaksiner, men eksperimentell genterapi.

Dagbldet skriver i sin artikkel "Åpen for ny løsning" ,14/1/22, om at FHI ikke anbefaler coronapass, mens Helsedirektoratet mener det er en god ide, og at hovedformålet vil være å skjærme de uvaksinerte mot smitte. Dette tynne arrgumentet faller nå helt på sin egen urimlighet når smitten er sluppet løs i samfunnet.

Personlig har jeg ikke klart å bli smittet disse to årene og jeg kjenner ingen som har blitt sykere enn en vanlig influensa av COVID-19. Derimot kjenner jeg en vaksinedød person og syv vaksineskadede, hvorav ingen av dem har rapportert om sine opplevelser av bivirkningene. De uvaksinerte jeg kjenner er friske og fine, mens flere av de vaksinerte har fått COVID-19 både en og to ganger etter vaksinering.

Så, tjære Regjering,- takk, men jeg trenger ikke beskyttelse mot SARS-COV-2 via coronapasset deres. Jeg vil gå på Holocaust-museet uten å måtte vise passerseddel.

Ikke ødelegg samfunnet vårt....mer. Takk.

Asgeir Wølner