Forsiden

Høringssvar fra Are Høivik

Dato: 03.03.2022

Svartype: Med merknad

If people let the government decide what foods they eat and what medicines they take, their bodies will soon be in as sorry a state as are the souls of those who live under tyranny."

Thomas Jefferson

Lover om bruk av Korona sertifikat er et anti-demokratisk. Visst vi åpner for dette ender vi til slutt opp med å bruke passer seddeler for sergere befolkningen. De som vil være med på å la "vitenskapsfolk" få bestemme hvilke proteiner dine celler skal lage og de som mener at naturen er nå et vetelig bevis på at naturen veit hva som er best.

Naturlig evolusjon eller kall det immunitet. Det er jo slik vi er blitt til. Nei her har noen blod på tann og vil ha penger på det naturen gjør. Og forhåpentligvis skader (forurenser) de ikke for mange underveis , eller i det misnte greie å skjule det i en allerede syk menneskekropp....

Det finnes mennesker som tar sin helse såpass alvorlig at vi ikke øsnker å bruke medisiner unødig, ikke en gang en paracet øsnker jeg å bruke. Alt dette med vaksine og tvang og sergereing burde tilhøre en annen tid.

Jeg hadde korona i helgen, jeg jobber offshore som ingeniør. (Snr Piping and Layout og Snr Mekanisk ingeniør) - Ble dårlig et par dager før utreise og tok test dagen før planlagt utreise. Og testet positivt, og sykeforløpet var som forventet, vanlig forkjølese med feber,litt dårlig. En tanke som skremte meg når jeg lå syk disse dagene, var visst min tante som har helse angst hadde blitt syk og tetset positivt. Tipper sykefoløpet ville være mange ganger være bare pga angst. Dette er angst som våre politikerene under alle omsetndigeheter ikke skal byge opp under hos en hel befolkning. Noe som de har gjort i 2 år. en skam. Kun for å selge 1 ting, en vaskine som vil vise seg å være den største skalndaeln som noen gang har trffet den vetlige verden.

Med et slik "passer seddel" som det legge op til her, vil dette kunne tvinges på befolkingen når som helst, under hvilke som helst omstndighet som helst. Bare noen for erklært "pandemi".

2 år uten tilstedeværsle. Det er på grensen til at jeg i det hele tatt vil vurdere de som har styrt landet er voksne mennesker. (noe de fakstisk ikke i en sprituell kontekst).

Under denne pandemien, hvor mye har vi hørt politikkere og helse personell fortelle oss kor vikitg det er å ta være på kroppen vår for å ikke bli syk? Det er ikke mye. Eller kor farlig det er å gå rundt å ha angst og være redd mht til å bli syk? nei, de har aktivt prøvd å sette dette i gang. Kor ofte har de sagt at det er vikitg å være solsial med andre mennesker? Aldri, de har prøvd å oppnå det motsatte. Ingen av disse menneskene skulle noen gang få lov å fortelle et annet menneske hvordan de skal holde seg frisk. Og tenk deg da et menneske med makt som ønsker å bruke et slikt verktøy mot oss.. skam dere at dere i det hele tatt vurderer dette her.. skam skam

If people let the government decide what foods they eat and what medicines they take, their bodies will soon be in as sorry a state as are the souls of those who live under tyranny."

Thomas Jefferson

Vedlegg