Forsiden

Høringssvar fra Kristian Moses Pedersen

Dato: 16.02.2022

På hvilket grunnlag kan dere si at en koronapass har til hensikt å beskytte vårt land. Ved å innføre et slikt pass skaper dere et skille i befolkningen. Dere kan ikke tvinge folk til å injisere noe som helst. Ved et pass skaper dere bare mer splittelse og mer skeptisime mot fremtidige vaksiner.

Nå har det seg slik at menneskets beste beskyttelse vil alltid være naturlig immunitet, alltid. Nå har dere nok data til å se at mrna slett ikke gir immunitet og de injiserte smitter også andre. hvilket grunnlag baserer dere et Koronasertifikat skal beskytte noen som helst?

Er det kun for å se hvem som er lydige og bøyer seg for hva staten ønsker, eller er det en økonomisk gevinst i dette forslaget?

Dere kan ikke tvinge folk til noe man ikke har nok kunnskap om! En kokk må opplyse om alle ingredienser i et bakeverk, men det må ikke en lege? (Mrna)

Noen mennesker foretrekker Cola noen drikker heller vann. Dere kan ikke tvinge folk til å ta noe kjemisk når naturlig beskyttelse kan oppnås ved eksponering av det opprinnelige SarsCov2. Da må dere ihvertfall gi alternativ om naturlig smitte og beskyttelse som er 28 ganger bedre enn mRNA.

Dere vet jo selv at det ikke stopper ved 3, 4, 5, 6 skudd i armen!? Hva vil det ende med tilslutt? Om man ikke injiseres hver 6 mnd aå vil sertifikatet bli annullert?!

La oss folket få leve i fred og ro i vårt fantastiske Norge og la oss få ta våre egne avgjørelser, vi har et demokrati! Vi trenger ingen av deres uvitenskapelige forslag fordi dere tjener andre herskere enn deres eget land! Og har Oljefondet godt på eier siden av de største produsenter av mRNA (Pizer f.eks.)

Mvh Kristian Moses