Forsiden

Høringssvar fra Bestemor.

Dato: 13.02.2022

Svartype: Med merknad

Jeg kan ikke fatte og begripe hvordan ettersigende kloke og fornuftige mennesker, valgt av folket, som skal ta vare på landet vårt og menneskene kan foreta slike valg som dere gjør for oss. Kom ikke lenger å fortell oss at dette ikke handler om makt og penger og et verdensherredømme.

Det er noe som heter karma. Universets Lov.. den loven kommer ingen unna, før eller senere så innhenter den dere og straffer dere. Det dere sender ut får man ti ganger tilbake, midt i ansiktet, akkurat som en boomerang på sin ferd.

Etterhvert skal historiebøker skrives av de som vinner denne "krigen"...Når vi vinner vil dere komme i historiebøkene på samme måte som de som svek oss under siste krig. Kanskje blir det så ille og flaut at etterkommerne deres skifter navn for de er for flaue over sine forfedre og deres gjerninger og vil ikke la seg kjenne ved hvem de er i familie med.

Jeg håper inderlig dere tar til fornuft..og viser folket at vi kan stole på dere..at dere tenker på det beste for landet og befolkningen. Foreløpig har dere alle sveket oss på det aller verste, men dere kan fremdeles rette det opp.

Det jeg anbefaler dere å gjøre er å stoppe opp den "dansen rundt gullkalven" og ta tilbake egen makt.. Det er tydelig dere er marionetter som blir styrt av andre som står over dere!

Det er et skittent spill dere spiller, som kan fort få et utgangspunkt dere ikke ønsker! Jeg håper dere fortsatt har en samvittighet, et hjerte, fornuft og litt empati igjen. Det kan man komme langt med om man tør å vise det fram!