Forsiden

Høringssvar fra Arman Majedi

Dato: 26.02.2022

Svartype: Med merknad

Vi er alle sammen i samme båt.

Å bruke genterapi som i utgangspunktet er bioteknologi for masse -vaksinering av hele befolkningen mener jeg er galt. Vaksinen har vært på prøve under måned med effekt-analyse som viser til at vaksinen forårsaker alvorlige dødsfall som hjertestans og ellers mange andre bivirkninger som f.eks. betennelse i hjertet knyttet til i selve bioteknologien. Detter er bekymringsverdig nok til å IKKE tvinge alle under koroanapass.

For meg handler det ikke om hvem som har laget det, men selve teknologien i utgangspunktet. Leger som har skrevet under hippokratiske ed forteller oss at disse menneske ikke hadde dødd av covid-viruset, men som dør av vaksine-bivirkninger og viser til pårørende. Dette hindrer meg i å bli med på korona-pass og massevaksinering. Jeg føler er slik pass og massevaksinering er tyranni og imot demokratiet. Frem til nå viser vaksinering til en større dødelighet enn ikke-vaksinerte.

WHO er heller ikke lenger åpen og fri for landet (alle land) som før.

En revisjon innen WHO har årene 2012-2020 har bidratt til en merkbar forandring. Slik at WHO som tidligere var en NGO (ikke-statlig organisasjon) er gravlagt en annen ny type organisasjon enn tidligere. Dette har blitt til mer og mer etter innflytelse fra Bill Gates som har endret WHO fra diplomati til immunitet. GAVI laget en handlingsplan hvor Bill Gates har overtatt alt av vaksinering.

Dette har gjort at den praksisen som tidligere har vært åpne, er blitt til en internasjonal selskap som bruker ulike land (inkludert Norge) som datterselskap. GAVI har gjort det slik at et helt land er en del av et selskap og dermed forsvinner demokratiet helt vekk. Det er ikke lenger et medlemsorganisasjon som f.eks. FN. Vi i Norge får minimal makt, slik at de har makt over oss , hvor vi som land blir bare er grunnlaget for et foretak (business) der interessen vil være penger og dermed blir vår skatt som statsborgere underlagt et «selskap» og som et land er vi ikke lenger et medlem.

Vi vil dermed bli underlagt multinasjonale organisasjonen GAVI.

GAVI, Verdensbanken og WHO laget en kontrakt, IFFM (International Facility Finanace for Immunization). WHO hadde i årene 2012-2020 som mål å utføre en «immunization» for alle, men det gikk ikke. Det er dermed lettere ved en pandemi for å nå sine mål.

Jeg vil også referere til professor John P.A Ioannidis ved university school of medicine som viser til minst 3 ulike artikler hvor han viser til dødeligheten i 2020 ikke er høyere sammenlignet med andre år. WHO aksepterer at dødeligheten ikke er høyere, men har fortsatt ikke erklært «pandemien» å være over!

Det har blitt farlig for fagfolk å uttale seg og vi blir lener oss mer på hva media sier uten å vite kilder. Innen vitenskapen har vi alltid vist til case-studier. Jeg vil herved som norsk statsborger være med å stanse både korona-pass og alle injeksjoner ettersom det ikke har korrelasjon til klinisk forskning og som er ut av validering med hensyn til demokratiet og oss mennesker som lever i Norge.