Forsiden

Høringssvar fra Daniel Ho

Dato: 12.02.2022

Vi er lei av dette nå. Jeg skjønner det er vanskelig og innrømme nederlag etter dere har tatt feil på feil. Men dere er ikke forskere så dere har gjort det etter beste mening tror mange. men det korona passet ødelegger bare. Forsetter dere nå så vil dere bare bevise at dette ikke er beste mening å dere har ingen vei tilbake.

Det begynner nesten å bli rasistiske dette her. Skal vi skille på uvaksinerte å vaksinert selv om det å vaksinere seg er " frivillig "?

Hva med de som ikke tåler denne vaksinen da ? Er de det nye svarte folket fordi det av en eller annen grunn ikke kan ta vaksinen? De blir jo som barna til de mørkhuda som ikke har gjort noe galt. De vil ta men tåler det ikke.

Og når dødeligheten under 40 år er 0.0022% så er vinningen kun på deres side. Betyr denne makten så mye for dere ? eller er det bare for å få alle vaksinert slik dere ikke kan skille på langtidsvirkninger mellom uvaksinerte å vaksinerte ?

Si at vaksinert kan gå på fest. Ungene til de vaksinerte går på skolen. Min unge går på skolen. Han treffer de ungene til vaksinere og sprer dette med hjem uansett. Hva vil dere oppnå ?

Skjønner dere må gi noe tilbake til de som har tatt vaksinen og som føler de har blitt lurt. Men dere burde forstå at etter alt dette presset deres, og de som ennå ikke har tatt vaksinen kommer ikke til og ta den frivillig, så dere vil bare få folket tilbake til da nazistene herjet rundt. Bare at nå er de vaksinerte de nye nazistene. I stort flertall, Vi uvaksinerte er slavene som ikke får vår frihet for vi ikke stoler på at dere spiller med åpne kort ov vil vårt beste. For det er slik vi føler oss nå i dag. Dere burde forstå at vi er skeptiske.

Og vi fyller ikke sykehusene så slutt å presse oss til å bli slaver. Så mye for friheten vi skal ha rett på. Ironisk å se hvor lite makt det skal til før dere får blod på tann. Kanskje dere burde lese litt om Hitler og han sin makt. Lett å la seg bli fristet og vanskelig og sleppe. Dere har allerede fått mye blod på dere hender. Og nå snakker vi ekte blod til alle som har dødd av vaksinen og fått alvorlige bivirkninger. Slutt med dette. Mange eldre har død aleine uten sin familie rundt seg. Stopp opp å ta dere en titt på utsiden av denne bobla dere har brent dere fast i. Hvis dere eier et snev av empati så skylderen dere oss det.

Nei til koronapass og ja til frihet.