Forsiden

Høringssvar fra Anita Eike

Dato: 16.02.2022

Jeg ønsker herved å ytre min sterke motstand mot at FOLKEVALGTE som skal FORVALTE våre skattepenger, nå skal kunne benytte seg av tvang på de som har valgt dem til TJENESTE. Da bør vi heller melde oss ut av WHO. Individetes selvbestemmelse bør alltid gå foran prinsippet om økte inntekter for legemiddelindustrien.

Hvordan kan Staten stå inne for å injisere landets befolkning med et eksperiementelt legemiddel ( som kun har begrenset godkjenning og attpåtil ikke er en vaksine i ordets rette betydning) ingen kjenner til ingrediensene i?

Hvordan kan Staten stå inne for å utsette unge barn og ungdom med store og alvorlige inngrepen i privatlivene, noe som øker selvmordsraten pga. sosial isolasjon og de konsekvensene det medbefatter?

Om du sier NEI – men noen likevel stikker noe inn i kroppen din – er det voldtekt?
Eller er det forskjell på sprøytespiss og p**k?
Er det god nok unnskyldning at flertallet vil at du skal godta det?
Er gruppevoldtekt ok fordi flertallet i rommet synes det er greit?


Jeg er ikke motstander av vaksiner. Jeg har tatt vaksiner hele mitt liv. Men jeg synes også det er naturlig å reagere om jeg ser en haug med røde flagg.


Så vidt jeg vet er det ikke en konspirasjonsteori at firmaene som lager det nye eksperimentelle legemiddelet ikke er ansvarlige for bivirkninger eller dødsfall. Allerede her bør alle se de røde flaggene!
Det er også godt kjent at ingen av disse firmaene ønsker, og har fått rettens medhold i USA, på at ingrediensene i vaksinene ikke skal kunne bli offentliggjort før om 70 år.
Og ikke nok med det, flere av de samme firmaene er tidligere dømt og har måttet betale bøter på opp i mot en milliard kroner fordi de har solgt livsfarlige legemidler.

Hvordan er det mulig å lukke øynene for dette?

Så dette er herved mitt bidrag for å forsøke å få beslutningstakerne til å TENKE SELV og å TENKE FORNUFT. Tvang har aldri ført noe godt med seg. Bare tenk på jødeforfølgelsen og apartheid. Er det dit vi vil?

Mvh,

Anita Eike