Forsiden

Høringssvar fra Anne Weidemann

Dato: 16.02.2022

Det er trist hvordan politikere, regjeringer og statsadministrasjonen i Norge har gjort seg selv til viljeløse marionetter for globale krefter som i sin natur er skapt ut av egoistisk og kontrollerende stormanngalskap. Under dekke av omsorg for folkehelsa innføres totalitære samfunnsregler.

M-RNA "vaksinene" er eksperimentelle og skadelige og flere forskere og medisinere erfarer at de fører til betydelige helseskader og i verste fall død (https://rumble.com/vt62y6-covid-19-a-second-opinion.html). Vaksinepassene er tenkt som et totalitært overvåkningssystem som skal inkludere alle parametre som kan samles inn om enkeltindivider og har lite med smittestopp å gjøre. Munnbind og isolasjon av friske mennesker er helseskadelige.

Referanse: Corona Investigative Committee sine høringer ledet av advokatene dr Rainer Fuellmich og Viviane Fisher (https://corona-ausschuss.de/en/sessions/), og deres nå pågående høring/folkedomsrettsak: Grand Jury (https://odysee.com/@Corona-Investigative-Committee:5/Grand-Jury-1-EN-online:2).

Det norske folk er fritt og vil alltid være det!

Et skrekkelig høringsutkast som ikke hører hjemme blant frie mennesker. På tide at Norge hopper av dette spillet nå!