Forsiden

Høringssvar fra Else Askeland

Dato: 15.02.2022

Dato: 15.02.2022

Ser at regjeringen vil innskrenke og frata det norske folk sin frihet ved bruk av koronapass..... Hadde aldri i min villeste fantasi trodd at den friheten som min morfar kjempet for at jeg skulle få, vil dere nå frata meg helt og fullstendig. Det dere gjør er å innføre et pass som kan sammenlignes med passet jødene fikk under WWII.

Jeg trodde jeg bodde i frihetens og ytringsfrihetens land styrt med demokrati, men dette vil dere gjøre om til et diktatur og nazistyrt land.

Deres besteforeldre snur seg I graven nå som dere ødelegger landet de var med på å frigjøre. Jeg er født fri takket være de som kjempet under WWII og den friheten kan ingen, ikke engang et pass, ta fra meg.

For bare noen uker siden sa dere at i Norge er det frivillig å ta en vaksine..... Hvor ble de ordene av? Har dere glemt det? Har dere glemt at vi, folket, valgte dere til å styre landet for oss? Har dere glemt at dere jobber for folket, ikke mot folket? Greit å ha makt, men ikke misbruk den.

Har forstått at Agenda2030 står meget høyt i kurs hos omtrent alle regjeringer i alle land, men det er ikke sagt med det at dere kan få oss til å "kysse" skoene dere går med.

Slutt å ødelegge landet og folket, jobb heller for oss.

Støre sa en gang: koronapasset skal skrotes. Har skjønt at det var og er en av de største løgnene han noen gang har sagt. Samtidig forventer dere at vi skal ha tillit til løgnere.