Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 491301

Dato: 06.08.2020

Dette lovendring forslaget er ikke bare bekymrende, det er skremmende uansvarlig.

At folk skal kunne bli injisert med stoffer som forandrer ens DNA for all evighet er uhyre farlig, og kommer lett til å gi uønsket og skadelige bivirkniner.

Videre er ikke gjort noe slags forskning som viser til at dette er trygt å gjøre.

Ikke bare det, men en lovendring som dette er kamelens nese som slippes inne i teltet, og historisk sett kommer nok hele kamelen inn for å si det sånn. MAO, åpner en lovendring som dette for at om ikke lenge blir GMO mat også tilgjengelig - kanskje uten at det er merket som slikt - og det er mye forskning som beviser slik mat er meget skadene.

Til sist minner jeg på gen modifiserte organismer er også noe som kan tas patent på, og det er så uønskelig - men helt i tråd med alle lover om GMO - at bare den minste mulighet til at det kunne skje er nok til å ikke vedta denne lovendringen.

Uansett hva som skjer med korona utbruddet kommer jeg til å nekte jeg blir injisert med noe som forander min DNA, selv om lover sier jeg kan tvangs injiseres med slikt. Så farlig er den ideen. Jeg er meget godt opplyst om alt dette, og det er defor skriver jeg høringsvar.