Høringssvar fra Person som ikke har oppgitt navn

Referanse: 413464

Dato: 05.08.2020

Er det noe denne pandemien har vist oss så er det at vi må få tilbake naturmedsinene på kjøkken langt bort fr narkolister å føre tilbake medisinsk tradisjonskost og bygge naturlig immunitet som før.

Samtidig som vi blir robbet våre naturmedsiner og effektiviteten til naturens kurer kronisk blir holdt under raderen i mediene så skapes en panikkstemning at vi liksom trenger vaksiner for å redde oss fra dommedaglignende scenarier. Dette minner mer om en kynisk kjemisk krigføring enn noe som har med folkehelse å gjøre.

Vi har helsemyndigheter som ikke annbefaler en eneste naturlig antiviral olje under en viruspandemi, som ikke vet forskjell på ren naturlig sjamanisk tobakk og forgiftet industritobakk, som pøser ut penger på kunstige piller og injeksjoner og samtidig forsvarer at det meste av de naturmedisinske stimuliene og kurene enten er ulovlige eller holdt så under raderen at få vet om dem.

Nå skal altså teknologi som kan klysse med arvematerialet prøves ut samtidig som alle de naturlige medisine som har testet og etterprøvde egenskaper ikke får slippe til, selv om folk dør av noe så trivielt som influensa. Gud forby at de fikk noe naturlig som har hjelp folk gjennom sykdomsforløp i tusen av år.

Når myndighetene er så korrupte at de har et demonisk forhold til naturmedsiner og nær sagt et overtroisk tro på piller og quick fixes så må jo til slutt folk ta til vet og sette foten ned.

Skal de virkelig få lov å klysse med DNA, drive massevaksinering og massemedsinering samtidig som naturens medisiner ikke får lov til å ha sin plass på kjøkkenet til voksne folk i en opplyst verden.

Utrolig livsfarlig følgefeilskultur dere prøver å ajurføre, denne kjemiske krigen må stoppe.

Her holdes så mange naturmedisinske stimulier og nyttevekster ulovlige som om staten var et fanatisk presteregime og så skal dere i gang med enda et steg i feil retning selv etter en slik pandemi som viser bedre enn noe hva som skjer når en styrer på med piller og injeksjoner i stedet for å bygge naturlig immunitet med mat og naturens apotek.

Håper dere som har våknet setter foten ned og innser at en må bli proff på alt det en har fått fra naturen først, før en lurer på om en trenger å finne opp kryttet på nytt.

Takk for oppmerksomheten!

mvh

MABK