Høringssvar fra Heidi Skarås

Dato: 17.08.2020

1. Ønsker ikke endring av Grunnloven. Enda mindre de nye lover som kan komme i kjølvannet av dette!

2. GMO er tukling av naturen.

3. Jeg skal ikke ha noen flere vaksiner hele resten av mitt liv.

4. Regjeringen holder på med så mye hemmelig at det er både betenkelig og bekymringsfullt. Og nå er det en trussel mot hele befolkningen om å bli mutert i generasjoner med en slik vaksine det nå er produsert for C19. . Rekkevidden av de verste bivirkninger på en slik vaksine vises muligens ikke før etter årtier og de neste generasjoner. Kan det være skjult HCG i denne vaksinen, og enda verre? B Gates som vil nedbefolke kloden med vaksiner ...?

Med så mange med autisme, og i stor stigende grad, så vil da få av disse reprodusere seg.

5. Å ha samarbeid med Bill Gates, som er en av de mest mektige på denne jord er ikke trygt. Mange rettssaker mot alt han har gjort med vaksiner.

6. Det finnes kkke placebo testet vaksiner.

7. Ingen land vil gi ut forsking på helse status på vaksinerte vs uvaksinerte. Hva med div former for kreft, allergier, epilepsi, nevrolgliske lidelser etc pga vaksiner, som bygger på en 100 år gammel forståelse av immunforsvaret. Hadde vaksinere vist bedre helse med færre sykdommer enn de uten, hadde det vært publisert.

8. Ingen industri er så snuskete som legemiddelindustrien.

9. Det er skremmende at det må tilsettes så masse nervegift i vaksiner for at den i det hele tatt skal «virke».

10. Produksjon av antistoffer er ikke ens betydende med at en vaksine virker mot det den reklameres for. Immunforsvaret opptrer på mange plan. LÆR litt om T-cellene feks!

11. Det er masse smitte via disse svekket virus-vaksiner. Man skal ikke være i kontakt med eldre eller de med svakt immunforsvar etter en slik vaksine. Men leger og media sammen med flere som mener vaksiner er trygge og effektive opplyser at smitte via vaksiner er pga uvaksinerte.

12. NEI NEI NEI til dette høringsforslaget.

13. Det er mitt liv, min kropp. Jeg vil ikke ha sprøytet gmo, nervegifter som aluminium og formaldehyd mm inn i kroppen min.

13. Jeg vil heller ikke at denne GMO vaksinen skal gis til noen andre heller.

14. Jeg stoler ikke på myndigheter som ikke kan gi råd om å holde seg frisk, informere om hvordan man får et regulerbart og robust immunforsvar. Myndigheter som ikke kan bidra til mer hjelp, støtte og unngåelse av cytokinstorm.

Ingen står til ansvar for bivirkninger inkl dødsfall av en vaksine. Kun få % som har skade etter en vaksine får innvilget penger av vår allerede betalte skatt via pasient skade erstatningen. Alle som gir en vaksine, lager og/eller selger den går fri, og mange meget rikere. Det er så kynisk at man kan ikke forestille seg hvor råttent dette systemet er.

15. NEI takk for siste gang til en slik vaksine som mRNA til meg selv, mine og resten av verden forøvrig.