Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Bilde av et eldre par som snakker sammen.

Grunnbeløpet og pensjonene

18.05.2022: Grunnbeløpet i folketrygden øker fra 106.399 kroner til 111.477 kroner fra 1. mai 2022, noe som tilsvarer 4,77 prosent. Samtidig får alderspensjon under utbetaling en årlig økning på 4,12 prosent.

Statsminister Jonas Gahr Støre ved talerstolen i hagen til regjeringens representasjonsanlegg.

Felles nordisk støtte til Finland og Sverige

16.05.2022: – Finland og Sveriges sikkerhet er viktig for vår sikkerhet. Sammen med Danmark og Island, er Norge klare til å bistå med alle nødvendige midler hvis våre nordiske naboer blir utsatt for et angrep før de formelt blir Nato-medlemmer, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

Nett-tv

""

Trygg økonomisk styring

12.05.2022: Det går uvanlig godt i norsk økonomi, og flere går på jobb i Norge enn noen gang tidligere. Samtidig har omikron, høye strømpriser og krig i Europa gjort det nødvendig med ekstraordinære bevilgninger. I revidert budsjett tar regjeringen aktive grep for å finne inndekning for de økte utgiftene.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Slepebåten til Cory på Themsen i London. Pariserhjulet London Eye og en bro i bakgrunnen.

Samarbeid om CO2-fangst med britisk avfallsbransje

13.05.2022: CO2-utslipp fra søpla til Londons innbyggere skal fanges og lagres på bunnen av Nordsjøen, i lageret til norske Langskip. Avfallshåndteringsselskapet Cory vil lagre 1,5 millioner tonn CO2 årlig. Det er den største avtalen som transport- og lagerdelen av Langskip, Northern Lights, har inngått.

Regjeringen Støre