Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Nett-tv

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum og statsminister Jonas Gahr Støre står på en scene i glasshuset på Blaafarveværket.

Overskuddene fra naturressursene skal fordeles bedre

Kraftprodusentene og havbruksnæringen tjener milliarder på våre felles ressurser. Nå foreslår regjeringen at fellesskapet skal få tilbake mer av verdiene som skapes.

Nett-tv

Statsminister Jonas Gahr Støre på pressekonferanse om situasjonen i Ukraina 24. februar 2022.

Pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

28.09.2022: Statsminister Jonas Gahr Støre inviterte til pressekonferanse på Statsministerens kontor 28. september i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen.

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap)

Tvungen lønnsnemnd i lærerstreiken

27.09.2022: Regjeringen foreslår tvungen lønnsnemnd i arbeidskonfliktene mellom Utdanningsforbundet, Skolenes landsforbund, Norsk Lektorlag og KS. På oppfordring fra arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen har partene sagt seg villige til å avslutte streiken slik at lærerne kan gå tilbake på jobb så snart som mulig.

Statsråd Gjelsvik får rapporten frå utvalsleiaren

Tok i mot rapporten frå personvernkommisjonen

26.09.2022: Personvernkommisjonen leverte måndag utredninga om forholda for personvernet i Noreg til kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik.

Strømmaster i Kjekstadmarka

Regjeringens strømtiltak

29.09.2022: Regjeringen har innført en rekke midlertidige støtteordninger som hjelp til å håndtere de rekordhøye strømprisene gjennom vinteren. Her får du en oversikt over alle støtteordningene og hvor mye som er bevilget.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge.

Regjeringen Støre