Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Nett-tv

Se sendingen her

Pressekonferanse med statsministeren og finansministeren

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse på Blaafarveværket onsdag 28. september kl. 08.30.

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen (Ap)

Tvungen lønnsnemnd i lærerstreiken

27.09.2022: Regjeringen foreslår tvungen lønnsnemnd i arbeidskonfliktene mellom Utdanningsforbundet, Skolenes landsforbund, Norsk Lektorlag og KS. På oppfordring fra arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen har partene sagt seg villige til å avslutte streiken slik at lærerne kan gå tilbake på jobb så snart som mulig.

Statsråd Gjelsvik får rapporten frå utvalsleiaren

Tok i mot rapporten frå personvernkommisjonen

26.09.2022: Personvernkommisjonen leverte måndag utredninga om forholda for personvernet i Noreg til kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik.

Trygve Slagsvold Vedum

En ny budsjettvirkelighet med store inndekningsbehov

18.09.2022: I 2023 øker utgiftene i statsbudsjettet betydelig på viktige områder. Selv om staten også får høyere inntekter neste år, øker utgiftene mer. Samlet sett får vi derfor et inndekningsbehov i statsbudsjettet for neste år på flere titalls milliarder kroner. Dette skjer samtidig som oljepengebruken må reduseres av hensyn til økonomien og den kraftige prisveksten.

'

Regjeringens strømtiltak

20.09.2022: Regjeringen har innført en rekke midlertidige støtteordninger som hjelp til å håndtere de rekordhøye strømprisene gjennom vinteren. Her får du en oversikt over alle støtteordningene og hvor mye som er bevilget.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Regjeringen Støre