Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Nett-tv

Jonas Gahr Støre står ved en talerstol i hagen i Parkveien 45.

Halvårlig oppsummerende pressekonferanse

Statsminister Jonas Gahr Støre inviterte til halvårlig oppsummerende pressekonferanse i regjeringens representasjonsanlegg i Parkveien i Oslo fredag 24. juni. Du kan se pressekonferansen i opptak her.

Statsminister Jonas Gahr Støre og næringsminsiter Jan Christian Vestre står på scenen i industrihallen til Rosenberg.

Slik skal Norge bli en grønn industrikjempe

23.06.2022: Regjeringens veikart for grønt industriløft viser hvordan Norge skal lykkes med nye, grønne industrietableringer og styrke eksisterende industri. Veikartet ble lagt fram av statsminister Jonas Gahr Støre og næringsminister Jan Christian Vestre i Stavanger torsdag.

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen

Vil styrke retten til heltidsjobb

17.06.2022: Regjeringen vil at heltid skal være hovedregelen i arbeidslivet, og legger frem flere lovforslag for å styrke retten til heltidsstillinger.

Olje- og energiminister Terje Aasland

528 millioner kroner til det grønne energiskiftet

20.06.2022: 48 forsknings- og innovasjonsprosjekter skal blant annet utvikle ny miljøvennlig energi, og effektivisere og kutte CO2-utslipp i olje- og gass-sektoren.

Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen og leder for utvalget Kristin Skogen Lund

Foreslår endringer i pensjonssystemet

16.06.2022: Arbeids- og inkluderingsminister Marte Mjøs Persen mottok torsdag utredningen fra utvalget som har evaluert pensjonsreformen. Pensjonsutvalget har vurdert om det var behov for reformen, om reformen ser ut til å virke etter hensikten og om det er behov for justeringer.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Regjeringen Støre