Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Gul hveteåker og blå himmel

Norge øker støtten til Ukraina med 10 milliarder kroner

01.07.2022: Norge øker støtten til Ukraina med 10 milliarder kroner over to år. Pengene skal gå til humanitær bistand, gjenoppbygging av landet, våpen og driftstøtte til myndighetene. – Vi står sammen med det ukrainske folk, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

Næringsminister Jan Christian Vestre

10 grep for at Norge skal bli en ledende batterinasjon

29.06.2022: Regjeringen la for kort tid siden frem veikartet for grønt industriløft og følger nå opp med en egen batteristrategi. Målet er klart: Norge skal være et attraktivt vertsland for bærekraftig og lønnsom aktivitet i hele batteriverdikjeden og tiltrekke oss de store gigafabrikkene.

Statsminister Jonas Gahr Støre på blå løper ved begynnelsen av Nato-toppmøtet.

Et historisk toppmøte

29.06.2022: Tyrkia støtter at Finland og Sverige kan bli medlemmer i Nato, og det er duket for et historisk Nato-toppmøte i Madrid. Nytt strategisk konsept, støtte til Ukraina, og Sverige og Finlands søknader om NATO-medlemskap blir hovedsakene når Natos stats- og regjeringssjefer er i Madrid 28.-30. juni.

Forsideillustrasjon fra rapporten om klimavennlige investeringer - et grønt blad (tegnet opp med streker)

Anbefalinger for flere klimavennlige investeringer

30.06.2022: Et ekspertutvalg har vurdert dagens rammevilkår og marked for klimavennlige investeringer. Rapporten har en rekke tiltak som kan bidra til flere klimavennlige investeringer som nytter mest for flest.

Statsminister Jonas Gahr Støre og næringsminsiter Jan Christian Vestre står på scenen i industrihallen til Rosenberg.

Slik skal Norge bli en grønn industrikjempe

23.06.2022: Regjeringens veikart for grønt industriløft viser hvordan Norge skal lykkes med nye, grønne industrietableringer og styrke eksisterende industri. Veikartet ble lagt fram av statsminister Jonas Gahr Støre og næringsminister Jan Christian Vestre i Stavanger torsdag.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Regjeringen Støre