Collage av mennesker som arbeider i regjeringskvartalet

Aktuelt nå

Nett-tv

Se sendingen her

Pressekonferanse med statsministeren og finansministeren

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) og finansminister Trygve Slagsvold Vedum (Sp) inviterer til pressekonferanse på Blaafarveværket onsdag 28. september kl. 08.30.

Statsråd Gjelsvik får rapporten frå utvalsleiaren

Tok i mot rapporten frå personvernkommisjonen

26.09.2022: Personvernkommisjonen leverte måndag utredninga om forholda for personvernet i Noreg til kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik.

Trygve Slagsvold Vedum

En ny budsjettvirkelighet med store inndekningsbehov

18.09.2022: I 2023 øker utgiftene i statsbudsjettet betydelig på viktige områder. Selv om staten også får høyere inntekter neste år, øker utgiftene mer. Samlet sett får vi derfor et inndekningsbehov i statsbudsjettet for neste år på flere titalls milliarder kroner. Dette skjer samtidig som oljepengebruken må reduseres av hensyn til økonomien og den kraftige prisveksten.

Fra avstemningen i FN der et stort flertall tok avstand fra Russlands angrep på Ukraina. Foto: FN

Verdens viktigste politiske møteplass

19.09.2022: – Russlands krig i Ukraina og de mange sammensatte krisene i verden kaster mørke skygger over FNs generalforsamling i år. Men vår tids største utfordringer kan bare løses i fellesskap, sier statsminister Jonas Gahr Støre.

'

Regjeringens strømtiltak

20.09.2022: Regjeringen har innført en rekke midlertidige støtteordninger som hjelp til å håndtere de rekordhøye strømprisene gjennom vinteren. Her får du en oversikt over alle støtteordningene og hvor mye som er bevilget.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge:

Regjeringen Støre