Nett-tv

Statsminister Jonas Gahr Støre

Pressekonferanse om gasslekkasjene i Østersjøen og krigen i Ukraina

Statsminister Jonas Gahr Støre inviterer til pressekonferanse på Statsministerens kontor fredag kl. 17.00 i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjene i Østersjøen og krigen i Ukraina.

Aktuelt nå

Nett-tv

Finansminister Trygve Slagsvold Vedum og statsminister Jonas Gahr Støre står på en scene i glasshuset på Blaafarveværket.

Overskuddene fra naturressursene skal fordeles bedre

Kraftprodusentene og havbruksnæringen tjener milliarder på våre felles ressurser. Nå foreslår regjeringen at fellesskapet skal få tilbake mer av verdiene som skapes.

Nett-tv

Statsminister Jonas Gahr Støre på pressekonferanse om situasjonen i Ukraina 24. februar 2022.

Pressekonferanse om gasslekkasjen i Østersjøen

28.09.2022: Statsminister Jonas Gahr Støre inviterte til pressekonferanse på Statsministerens kontor 28. september i forbindelse med situasjonen rundt gasslekkasjen i Østersjøen.

Nett-tv

Mennesker som arbeider sammen på kontor

Regjeringens nasjonale integreringskonferanse

29.09.2022: Mandag 10. oktober arrangerer regjeringen sin nasjonale integreringskonferanse. Tema er flere i arbeid og sterkere fellesskap. Se konferansen direkte her.

Statsråd Gjelsvik får rapporten frå utvalsleiaren

Tok i mot rapporten frå personvernkommisjonen

26.09.2022: Personvernkommisjonen leverte måndag utredninga om forholda for personvernet i Noreg til kommunal- og distriktsminister Sigbjørn Gjelsvik.

Strømmaster i Kjekstadmarka

Regjeringens strømtiltak

30.09.2022: Regjeringen har innført en rekke midlertidige støtteordninger som hjelp til å håndtere de rekordhøye strømprisene gjennom vinteren. Her får du en oversikt over alle støtteordningene og hvor mye som er bevilget.

Grått kartutsnitt av Europa med Ukraina framhevet i blått.

Angrepet på Ukraina

Russland invaderte Ukraina 24. februar 2022. På denne siden finner du innhold om krigen i Ukraina og konsekvenser for Norge.

Regjeringen Støre