Søk

Nyheter, pressemeldinger, taler og artikler, personinformasjon med mer fra tidligere regjeringer og annet utdatert innhold finner du i Historisk arkiv.

Leter du kun etter innhold om koronasituasjonen, kan du avgrense søket ved å velge "Koronasituasjonen" i tema-boksen under søkefeltet nedenfor.

Viser 1-10 av 47 treff.

Sorter etter: Publisert Relevans

 • Utslippstillatelse til gruvevirksomhet i Engebøfjell

  17.04.2015 Nyhet Klima- og miljødepartementet

  Klima- og miljødepartementet har den 5. juni 2015 formelt gitt Nordic Mining ASA tillatelse til gruvevirksomhet i Engebøfjellet.

 • Tax for Development, the Addis Tax Initiative and the Nordic model – reducing inequality

  11.04.2019 Tale/innlegg Utenriksdepartementet

  Utviklingsminister Dag-Inge Ulsteins åpningsinnlegg på sidearrangementet Tax for Development, the Addis Tax Initiative and the Nordic model - reducing inequality under Verdensbankens vårmøte.

  Av: Utviklingsminister Dag-Inge Ulstein Washington D.C., 11. april

 • Forskar ikkje inhabil

  21.11.2014 Nyheit Nærings- og fiskeridepartementet

  I samband med arbeidet med plansaka knytte til Nordic Mining sitt prosjekt om rutilutvinning i Engebøfjellet er det reist habilitetsinnvending mot ein forskar på Havforskingsinstituttet. Nærings- og fiskeridepartementet har innhenta vurdering frå Lovavdelingen

 • Om behandling av innsigelsessak for Engebøfjellet

  11.12.2014 Nyhet Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet har startet arbeidet med behandling av innsigelsessaken for den planlagte gruvevirksomheten i Engebøfjellet.

 • Reguleringsplan for Engebøfjellet i Naustdal og Askvoll kommunar - avgjerd i motsegnssak

  17.04.2015 Brev Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet godkjenner reguleringsplan for Engebøfjellet i Naustdal kommune. Departementet har lagt vekt på omsynet til utnytting av mineralressursen i området og til positive lokale ringverknader. Arealet som er

 • Godkjenner mineralutvinning i Engebøfjellet

  17.04.2015 Pressemelding Kommunal- og moderniseringsdepartementet

  Kommunal- og moderniseringsdepartementet sier ja til mineralutvinning i Engebøfjellet i Naustdal kommune. - Regjeringen legger til rette for verdiskaping og nye arbeidsplasser i Sogn og Fjordane, samtidig som vi stiller strenge krav til

 • Statssekretær Magnus Thue besøker Canada

  04.03.2019 Pressemelding Nærings- og fiskeridepartementet

  Thue reiser til Canada for å fremme nordisk mineralnæring, og få innspill til arbeidet med en verdiskapende, bærekraftig og næringsvennlig mineralpolitikk.

 • Klart for Norges største mineralfunn

  17.04.2015 Pressemelding Nærings- og fiskeridepartementet

  Nytt gruveprosjekt kan gi jobb til 500 på landsbasis. - Det ligger store verdier skjult i fjellene våre som kan bidra til viktig verdiskaping i lokalsamfunn, sier næringsminister Monica Mæland (H).

 • Spørsmål og svar om gruvedrift i Engebøfjellet

  27.04.2015 Nyhet Klima- og miljødepartementet

  Dette er en sak der ulike hensyn må balanseres mot hverandre. Regjeringen ønsker en mineralnæring i Norge, men det skal stilles strenge miljøkrav. Konsekvensene for naturen er grundig utredet. I dette tilfellet er miljøkonsekvensene begrenset og

 • Priv. til red.: Statsministerens program veke 9

  21.02.2014 Pressemelding Statsministerens kontor

  Statsminister Erna Solberg besøkjer mellom anna Telemark og Vestfold denne veka.