Program for regionalt dialogmøte Leve hele livet – en kvalitetsreform for eldre 30. mai

Tema: Mat, ernæring og måltidsfellesskap

Tid: 30. mai
Sted: Stavanger Forum, Gunnar Warebergsgate 13

Møteleder: statssekretær Lisbeth Normann, Helse- og omsorgsdepartmentet

09.30-10.00:  Registering, kaffe og lett servering
10.00-10.15:  Åpning ved Helse- og omsorgsminister Bent Høie
10.15-10.25: Måltidets muligheter- virkemidler for å lykkes med ernæringsarbeid ved Erlend Eliassen, kjøkkensjef på Nygård sykehjem i Sandefjord kommune
10.25-10.35:  Mat og måltider – avgjørende for helse og livskvalitet ved Anne Grethe Sirevåg, pårørende, Nasjonalforeningen for folkehelsen
10.35-11.15: Gruppearbeidet ved Halogen
11.15-11.45: Pause med fingermat
11.45-12.45:  Gruppearbeid ved Halogen
12.45-13.00: Pause med kaffe, kake og frukt
13.00-13.40:  Gruppearbeid ved Halogen
13.40-13.50:  Innlegg ved Finansminister Siv Jensen
13.50-13.55:  Oppsummering og avslutning ved statssekretær Lisbeth Normann