Integreringsturneen

Regjeringen skal gjennomføre et integreringsløft. I arbeidet med dette skal kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner i løpet av våren reise Norge rundt for å lytte og samle innspill om godt integreringsarbeid – og møte menneskene som gjør det mulig. Statsråden vil besøke skoler og barnehager, arbeidsplasser og mottak, men også fotballbaner og frivillige organisasjoner.

Integreringsbilde fra IMDI

Lanserer kampanje mot negativ sosial kontroll

- Alle skal kunne leve frie og selvstendige liv. En ny kampanje skal hjelpe oss til å nå frem til de ungdommer som ønsker noen å prate med, men som ikke finner fram til den hjelpen de trenger, sier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

elevervideregående

Vil lovfeste norskopplæring i mottak

Regjeringa legg i dag fram det første lovforslaget i den varsla integreringsreforma. – Nøkkelen til ei betre integrering er godt språk og god kjennskap til det norske samfunnet, seier kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner.

Aktuelt nå

Bilde av integreringspanelet

Vil fremme hverdagsintegrering

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner hadde 11.september sitt andre møte med integreringspanelet som skal gi regjeringen innspill i arbeidet med å lage en ny integreringsstrategi. Tema for dagens møte var hverdagsintegrering.

Jan Tore Sanner i samtale med innvandrere i Drammen

Sanner besøkte flerkulturelle Drammen

Kunnskaps- og integreringsminister Jan Tore Sanner møtte blant annet elever med kort botid i Norge ved Åssiden videregående skole. Bakgrunnen for besøket er at statsråden denne våren reiser rundt i landet for å lytte til og lære av godt integreringsarbeid - og møte menneskene som gjør dette mulig.

Jan Tore Sanner og Linda Hofstad Helleland på besøk Børsa oppvekstsenter.

Sanner og Helleland vil løfte frivilligheten og næringslivets rolle i integreringsarbeidet

Integrerings- og kunnskapsminister, Jan Tore Sanner, og barne- og likestillingsminister, Linda Hofstad Helleland, besøkte mandag Trøndelag. Der møtte de elever, lærere, næringsliv og frivillighet som alle driver ulike integrerings- og inkluderingsprosjekter.

Til toppen