LIMA - SISTE STOPP FØR PARIS

Er vi avhengig av en ny klimaavtale for å redde klimaet?

Årets klimaforhandlinger i FN-regi starter i Lima 1. desember. Får vi på plass en ny klimaavtale i 2015 i Paris, eller har klimaforhandlingene utspilt sin rolle? Det grønne skiftet i økonomi og næringsliv er allerede i gang. Er det da så farlig om vi ikke lykkes med å få på plass en ny klimaavtale? Klima- og miljøminister Tine Sundtoft inviterer til frokostmøte med debatt, og gir et innblikk i kulissene bak verdens største klimadiplomati.

 Årets klimaforhandlinger i FN-regi starter i Lima 1. desember. Får vi på plass en ny klimaavtale i 2015 i Paris, eller har klimaforhandlingene utspilt sin rolle? Det grønne skiftet i økonomi og næringsliv er allerede i gang. Er det da så farlig om vi ikke lykkes med å få på plass en ny klimaavtale?

 

Klima- og miljøminister Tine Sundtoft inviterer til frokostmøte med debatt, og gir et innblikk i kulissene bak verdens største klimadiplomati.


Møt:

  • Tine Sundtoft, klima- og miljøminister
  • Bård Lahn, klimarådgiver, forfatter av boka Klimaspillet 
  • Thina Saltvedt,  senioranalytiker makro/olje i Nordea Markets
  • Tora Skodvin, professor i statsvitenskap ved Universitetet i Oslo
  • Frederic Hauge, faglig leder i Bellona

Debattleder: Erik Aasheim

Tid: 27. november 2014 kl. 8.30 - 9.45 (frokost serveres fra kl. 8.00)
Sted: Kino Victoria i Oslo, Ruseløkkveien 14, (inngang ved Konserthuset)
Påmelding 

Gratis adgang

Følg Grønn Agenda på Facebook: www.facebook.com/gronnagenda

Gjennom møte- og debattserien Grønn Agenda ønsker Klima- og miljødepartementet å inspirere til diskusjon og grønne veivalg.

Til toppen