Flere saker om Grüne Woche >

Viser 1-5 av 115 treff.

 • Avlyser matmesse i Berlin

  28.08.2020 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Den store internasjonale mat- og landbruksmessen Internationale Grüne Woche i Berlin i januar 2021 er nå avlyst. Dermed blir det heller ikke noe av den tradisjonelle norske deltakelsen på messen.

 • Regjeringen lager strategi for å bygge Matnasjonen Norge

  20.01.2020 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Regjeringen skal utforme en felles strategi for å konkretisere og videreutvikle Norge som en matnasjon. Strategien som ledes av landbruks- og matministeren, fiskeri- og sjømatministeren og eldre- og folkehelseministeren og skal legges frem våren 2020.

 • Olaug Bollestad åpnet Norges stand på Grüne Woche

  17.01.2020 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Landbruks- og matminister Olaug Bollestad åpnet i dag den norske standen på Grüne Woche. På årets utstilling er 80 ulike produsenter og bedrifter innen mat og reiseliv fra regionene Fjell-Norge, Nord-Norge og Fjord-Norge til stede på en verdens største mat- og forbruker messer i Berlin.

 • Rekruttering til matfagene er avgjørende for å bygge Matnasjonen Norge

  16.01.2020 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Matnasjonen Norge - regjeringen med egen strategi. Rekrutteringen til matfagene svikter- jakt på fremtidige løsninger. Gode nettverk - en forutsetning for å lykkes som lokalmatprodusent.

 • Nytt utvalg for økt rekruttering til mat- og måltidsbransjen

  16.01.2020 Nyhet Landbruks- og matdepartementet

  Rekruttering til mat- og måltidsbransjen er avgjørende for å bygge Matnasjonen Norge. Regjeringen vil nå nedsette et rådgivende utvalg med mål om å identifisere mulige tiltak for å øke rekrutteringen til mat- og måltidsbransjen. Administrerende direktør i Ungt Entreprenørskap Norge, Grete Ingeborg Nykkelmo, har sagt ja til å lede utvalget.