Flere saker om Gylne Måltidsøyeblikk

Viser 1-10 av 20 treff.

 • Fylkesnytt fra Trøndelag 3/2019

  06.11.2019

  Fylkesmannen i Trøndelag er ute med ny utgave av Fylkesnytt, blant annet med flere nyhetssaker fra Landbrukskonferansen 2019.

 • Fylkesnytt fra Trøndelag 2/2019

  03.06.2019

  Fylkesmannen i Trøndelag er ute med et nummer av Fylkesnytt, blant annet med en artikkel om Trøndelag som får eget matgledekorps.

 • Nytt Matgledekorps i Trøndelag

  03.06.2019

  Det er nå etablert et nytt matgledekorps i Trøndelag, som med sine seks medlemmer skal gi inspirasjon, ideer og praktiske råd til institusjoner om hva som kan bidra til å gi de eldre økt matlyst og matglede i hverdagen.

 • 1,5 millioner kroner til mat for eldre-arbeid

  12.03.2019

  - Eldre skal ha et verdig mattilbud. God matomsorg reduserer underernæring og medisinbruk og bidrar til å gi bedre helse og trivsel. I år setter vi derfor i gang flere tiltak, gjennom prosjektet «Gylne Måltidsøyeblikk», som bidrar til å bedre mattilbudet for eldre, sier landbruks- og matminister Olaug Bollestad.

 • Fylkesnytt fra Innlandet 1/2019

  23.01.2019

  Nyetablerte Fylkesmannen i Innlandet er ute med sitt første nummer av Fylkesnytt, blant annet en artikkel om Matgledekorpset som er i gang.

 • Løfter kunnskap, bevissthet og interesse for mat til eldre

  26.11.2018

  Gode måltider er en av hverdagens viktigste begivenheter for mange eldre. I dag arrangeres en inspirasjonsdag om mat for eldre i Grimstad. Landbruks- og matminister Bård Hoksrud og eldre- og folkehelseminister Åse Michaelsen holdt innlegg om regjeringens satsing på god mat, matglede og gode måltidsopplevelser for eldre.

 • Få besøk av Matgledekorpset

  20.11.2018

  Matgledekorps skal reise rundt til institusjoner i ulike kommuner i Hedmark og Oppland for å inspirere til økt innsats for matglede blant eldre.

 • Inspirasjonsdag i Ålesund

  16.10.2018

  Regjeringen vil bedre mattilbudet til eldre. I dag arrangeres den tredje inspirasjonsdagen om mat til eldre i Ålesund. Målet er å inspirere til flere gode måltider på sykehjem og gi dem som jobber i eldreomsorgen de gode eksemplene og inspirasjon til å skape mer måltidsglede.

 • Pårørende kan levere mat til sykehjem

  11.10.2018

  Nå kan pårørende gi bort eller selge hjemmeplukket frukt, bær, grønnsaker og selvfanget fisk til institusjoner uten å melde fra til Mattilsynet på forhånd. Det bidrar til å gi et bredere mattilbud til eldre.

 • Inspirerer og legger til rette for et bedre mattilbud for eldre

  10.10.2018

  Regjeringen vil bedre mattilbudet til eldre. I dag arrangeres den første inspirasjonsdagen om mat til eldre i Alta. Målet er å inspirere til flere gode måltider på sykehjem og gi dem som jobber i eldreomsorgen de gode eksemplene og inspirasjon til å skape mer måltidsglede.

Til toppen