Statssekretær som EXPO-guide

Statssekretær Halvard Ingebrigsten og EXPO-administrasjonen fikk i går prøve seg som guider i den norske paviljongen i Shanghai.

Ingebrigtsen som guide

Da alle de norske guidene ble invitert på fest sammen med de øvrige nordiske landene, trådde statssekretær Halvard Ingebrigsten til som guide sammen med resten av EXPO-administrasjonen i den norske paviljongen i Shanghai.

Sammen med Generalkommissær Arild H. Blixrud og resten av EXPO-teamet, tok statssekretær Ingebrigsten onsdagskvelden på gulvet i den norske paviljongen. - Det var en morsom opplevelse å være guide. Jeg fikk et inntrykk av hva dette krevende arbeide går ut på og hvordan guidene bidrar til å skape en positiv opplevelse av den norske paviljongen. De gir publikum et glimt av Norge, og de gjør en kjempeflott jobb med å promotere Norge i Kina, sier Ingebrigtsen.

Onsdag kveld ble administrasjonen sammen med representanter fra Nærings – og Handelsdepartementet og Generalkonsulatet briefet om kveldens oppgaver, rutiner og posisjoner i utstillingsområdet, dette til stor glede for alle de deltagende.

Utover kvelden fikk Ingebrigsten prøvd seg både som køvakt, stemplingsansvarlig og guide ved flere poster i den norske paviljongen.

Den norske paviljongen har 37 guider, både norske og kinesiske, hvor alle behersker norsk, engelsk og kinesisk.